Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オースティン

【Diners' Choice】オースティン​の斬新レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

オースティンのグルメ・美食家向けのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Fabrik​の写真
5.0
5 (252)
50 USドル~
ビーガン
イースト・オースティン
店舗情報
Note: Opentable is up-to-date with our availability. Select "show next available" to see future openings.

Fabrik is the intersect of fine dining and mom & pop restaurant hosted in an intimate micro restaurant space. We offer a 5 and 7-Course tasting at 6pm, and a 7-Course tasting at 8:30pm Wed-Sun. Fabrik's current menu focuses on Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated.

Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the seasonality and diversity of plant-based cuisine in an upscale, sophisticated setting. With sustainability as a priority in our approach, we source produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.

Uchi Austin​の写真
4.9
4.9 (5429)
50 USドル~
寿司
ダウンタウン
店舗情報
お知らせ:シェフ、タイソン・コールは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、友人のサポートに感謝します! Uchiでは、フード&ワイン誌による「2005年度アメリカで最高の新参シェフ」を受賞したエグゼクティブシェフ/寿司マスター、タイソン・コールの料理を提供しています。日本の伝統料理に新たな風味を加えた刺激的なメニューです。「家」を意味するUchiは、日本の多くの寿司バーのように古い家を改装した建物を利用しています。活気ある雰囲気の斬新なデザインで、オースティンの多様な飲食店の中に溶け込んでいます。Uchiでは予約数は限られており、大半のテーブルを予約なしのお客様のために空けています。ほとんどのテーブルは先着順です。お客様全員がお揃いになってからテーブルに案内します。
ピックアップ!口コミ
Corgi
2017年8月5日にご来店
日本人でも普通に美味しいと思える日本食でした。 また、コスパもよく、これはアメリカではなかなかすごいと思います。ヒューストンとダラスにもあるようですが、そちらに行ってもまた行ってみたいです。
Uchiko Austin​の写真
4.8
4.8 (6046)
50 USドル~
寿司
セントラル・オースティン
店舗情報
お知らせします… シェフTyson Coleは2011年度のジェームズ・ビアード財団により「Best Chef Southwest」賞を受賞しました。UchiとUchikoファミリー、そして友人のサポートに感謝します! 日本語の「Uchiの子」にちなんだUchikoは、有名なエグゼクティブシェフ/寿司職人Tyson Coleが人気店Uchuに続きオープンしたレストランです。オースティンの中心部にあり、Uchiがもつ素晴らしいエネルギッシュな雰囲気を守りながら進化させたUchikoでは、Uchiと同様に新鮮な創作料理が並ぶ新しいメニューを用意しています。メインダイニングルームは夜は予約が可能です。イートインバー/カフェエリアも併設しています。
Suerte​の写真
4.8
4.8 (53)
31~50 USドル
メキシコ料理(コンテンポラリー)
イースト・オースティン
店舗情報
Suerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.


Nori​の写真
4.8
4.8 (304)
31~50 USドル
寿司
Old West Austin
店舗情報
Plant-based Japanese Cuisine serving sushi, ramen and crafted cocktails. Cozy romantic atmosphere with indoor and outdoor seating available. Come try our best seller Volcano Roll and handmade Shiitake Gyozas.
Soto - South Lamar​の写真
4.7
4.7 (1865)
31~50 USドル
日本料理
ダウンタウン
店舗情報
Soto Restaurant is a unique Japanese restaurant located in South Austin. Executive Sushi Chef Andy, has worked as the executive chef in some of the best Japanese restaurants in the world. He now brings his extensive talent to Austin! We offer traditional Japanese cuisine as well as creative spins on some classic Japanese fair. The team now is expanding its reach south. And you can expect huge things from Chef Andy and this excellent team!
Sushi Roku - Austin​の写真
4.7
4.7 (70)
31~50 USドル
寿司
ダウンタウン
店舗情報
A Japanese sushi concept new to Austin, Texas, unites the elements of inventive fusion dishes, hip ambiance and trendy cocktails while offering unparalleled hospitality. Making it a favorite for Los Angeles, Orange County and Las Vegas tastemakers as well as guests from around the world.
Space Cowboy​の写真
4.7
4.7 (286)
50 USドル~
アメリカ料理
イースト・オースティン
店舗情報
Where robots serve, flavors rule, and good times reign. Modern kitchen redefining expectations by blending innovative service with elevated dining. Serving globally inspired, made from scratch plates and cocktails.

Our journey began with a simple idea: to venture into uncharted territory, blending robotics with elevated dining to push the boundaries of what a dining experience can be. Our menu is crafted around a spirit of breaking boundaries since, in space, there are no bounds. Each dish and cocktail is an invitation to taste something unexpected—a fusion of cultures, and styles that feels both familiar and surprising.

While our playful robot servers glide by, delivering your food and drinks with a wink toward the future, Space Cowboy is deeply human at heart. Our team is a collection of creators who infuse their own stories and passions into every sip and bite. With love for cultures, and a heart for adventure we share a desire to bring a piece of the future to life.

Kemuri Tatsu-ya​の写真
4.6
4.6 (24)
31~50 USドル
日本料理
Austin
店舗情報
Japanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy while
drinking. Recognized by the James Beard Foundation and named one of the best restaurants in
the U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more, Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of the
two, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed into
the space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets better
from there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke.
Bright, tiki-style cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, are
an essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austin
restaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.

Arlo Grey by Kristen Kish​の写真
4.5
4.5 (1716)
31~50 USドル
アメリカ料理
ダウンタウン
店舗情報
Arlo Grey is the LINE's lakeside restaurant by Top Chef winner, host , and cookbook author Kristen Kish. At Arlo Grey, Kish and Executive Chef Alejandro Munoz dig deep into the bountiful ingredients of Central Texas to create a mix of dishes. The restaurant reflects Kristen's playful yet refined cuisine, pulling inspiration from her classical training as a well as nostalgic dishes that highlight her upbringing and love of travel. Come by for a casual, comfortable experience and a menu designed to nourish the soul. Reservations are highly recommended. Valet-parking is available for $10 for 3 hours with validation.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ