Experience farm to very elegant table at Eau Palm Beach modern American Steak House. Our Chef’s pay homage to Floridian agriculture by working hand in hand with our local purveyors to source seasonal, local, regionally grown products while focusing on prime meats and market driven seafood alongside distinctive cocktails, and an award-winning wine selection.
Our Hoteliers thrive on creating memorable dining experiences for each guest while offering a warm and friendly atmosphere. The space has sleek and urbane décor including glowing candlelight and mirrors. An underlit onyx and amber table offers a true foodie indulgence in the center of the dining room!
The Capital Grilleではワイン、料理で素晴らしいひと時を過ごせます。店内の精肉店でハンドカットした熟成肉のステーキは国内でも有名で、新鮮なシーフード、創造的なサイドディッシュ、店内で毎日作られる最高のデザートを楽しめます。絶賛されるワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが厳選した世界中からのワインを350種類以上取り揃えています。快適で洗練されたダイニングルームでは優雅で行き届いたサービスを提供しており、最新式のメディア設備が整ったプライベートダイニングルームではイベントを開催することも可能です。The Capital Grilleでは、思い出に残る夜や午後を過ごせます。
New York Primeは、男性も女性も楽しめる賑やかで活気あふれるアットホームな雰囲気のステーキハウスです。ボカ・ラトン・マガジンとフォート・ローダーデール・マガジンで「最高のステーキハウス」に選ばれるとともに、ボカ・ラトン・マガジンで「最高のステーキ」の殿堂入りを果たしています。絶妙な焼き加減のプライムステーキ(米農務省からプライム級と格付けされた極上のステーキ)、巨大な焼き海老、活ロブスター(重さ5.4kg以上のロブスター「ビッグ・レッド」など)を中心としたメニューを用意しています。色とりどりのカクテルやグラスワインを飲みな がら、夜のライブエンターテイメントが楽しめます。*ハイチェアはありませんので予めご了承ください。
国内有数のステーキハウスグループのMorton's The Steakhouseは、心のこもった伝統的な料理を専門とし、大きなUSDA熟成プライムビーフ、新鮮な魚、ロブスター、チキンのメインメニューを提供しています。メニューには、レストランの自慢料理の680gの特製ポーターハウスステーキ、450gのニューヨークストリップ、340gのダブルカットフィレなど様々な人気のステーキを用意しています。
The Capital Grille(ザ・キャピタル・グリル)では魅力的な雰囲気の中で、ワインと料理を楽しめます。全国的に有名なステーキ(レストランが経営する肉屋により、店内でハンドカットした乾燥熟成肉を使用)、最も新鮮なシーフード、独創的な副菜、毎日店内で作られる魅力的なデザートを提供しています。The Capital Grille(ザ・キャピタル・グリル)のソムリエが厳選したワインリストは高く評価されており、世界各国からの350以上の銘柄が揃っています。居心地の良い洗練されたダイニングルー ムでは、隅々まで行き届いたサービスを提供しています。個室のダイニングルームには最先端のメディア設備が備わり、申し分のないイベントを開催できます。The Capital Grille(ザ・キャピタル・グリル)では、思い出に残るディナーや午後の食事などの上質のダイニングを楽しめます。ボカラトン・タウンセンターに位置しています。
Thank you for choosing Gallagher's Steakhouse Boca Raton. We look forward to serving you.
True to its legacy, Gallaghers Boca Raton welcomes guests with the same world-class hospitality as its legendary New York City counterpart, complete with a uniformed professional service team, and the same lively, lighthearted energy that brought the original Gallaghers to life when it was founded in 1927.
Our prime beef is dry-aged for 21 days in our infamous glass-encased meat locker. The combination of all-natural dry aging and cooking it to perfection over hickory coals makes for a steak unlike any other.
Gallaghers’ guests are welcome in a wide variety of attire – from elegant casual to business suits. We respectfully request that you refrain from wearing hats, sports jerseys, tank tops and shorts.
Ruth's Chris Steak House specializes in serving USDA Prime steaks, each seared to perfection, finished with butter and freshly chopped parsley, and served sizzling on a 500-degree plate. We invite you to join us in Jupiter, FL!