ザ・オールド・イン・オン・ザ・グリーン(The Old Inn on the Green)のキャンドルの灯されたダイニングルームで、上質のワインとおいしい食事の特別なダイニング体験をお楽しみください。オーナーシェフのPeter Plattは、それ自身がイベントとなるような革新的で思い出に残る食事作りに努めています。Old Innは過去数年にわたってプリフィクスメニ ューを開発してきました。毎週土曜の夜に週替わりの4コースディナーを用意、ゲストはメインコース2種類とデザート1種類を選ぶことができます。それ以外の曜日の夜には、日替わり特製料理を含む種類豊富なアラカルト料理を味わえます。厳選されたワインリストでは、フランス、カリフォルニア、イタリアの生産者元詰めのワインを提供しています。ダイニングルームの照明はキャンドルライトのみで、各部屋に暖炉、快適なウィンザーチェア、マホガニー材のタバーンテーブルが備わっています。
bNapoli Italian is a contemporary Italian restaurant serving authentic cuisine from the Naples region of Italy using only top quality ingredients. Reservations are highly recommended as they are booking for indoor as well as outdoor dining on their 28 seat enclosed patio.
BNapoli is known for their professional yet approachable service, beautifully created from scratch menu and inventive balanced cocktails. They offer an eclectic 100 label variety of new and old world wine focused mainly on North America and Italy from a glass enclosed temperature controlled wine room. Their cocktail menu is culinary based and guest focused offering creative seasonal takes on timeless classics and they also offer six draft lines featuring local breweries as well as a small curated selection of bottles.
“The combination of exquisite food, superb service and excellent ambiance all create an experience you will never forget.” Since 1998, Villa Napoletana has offered the finest southern Italian cuisine, service and atmosphere to all who enjoy making memorable experiences. Villa Napoletana is committed to selecting only the freshest ingredients available. To us it is a constant culinary challenge to bring guests the finest Italian food that can be provided. We look forward to serving our guests with innovative specials!
Since 1935, Student Prince has offered largest selection of Bavarian and German beers paired with American, Seafood, Steakhouse, and European-inspired cuisine.
!Max Tavern's innovative menu features contemporary American cuisine, classic chophouse fare, craft cocktails, and more. Our team strives to make sure you have a memorable dining experience each and every time.
If you're looking to make a larger reservation please contact us directly at (413)-746-6299
1773年に最初のゲストを迎えて以来、The Red Lion Innは優れた料理と本物の田舎のおもてなしで評判を得ています。これらの伝統は、地域の歴史や収穫に根ざした現代的な料理を作るエグゼクティブシェフBrian J. Albergによって今日も引き継がれています。シェフAlbergは新鮮な地元の食材の使用を重視し、地元の食材の購入と地域の持続の支持者で、季節の恵みを反映するため、定期的にインのメニューを更新しています。エレガントなMain Dining Room、居心地の良いWidow Bingham's Tavern、カジュアルなLion's Den pubのほか、暖かい季節には花の咲く中庭で食事を楽しめます。450以上揃えたワインリストは、10年連続でワインスペクテイターアワードの最優秀賞を受賞しました。ソムリエDan Thomasが食事に合ったワインをおすすめしています。*インは、Main Dining Roomのみの予約を受け付けます。