The Lost Fire Grill and Bar is a true Patagonian wood fired steakhouse. We feature the finest cuts of meat, cooked on our custom wood grills by Chef German Lucarelli.
創業20年 の歴史を持つストリート&カンパニー(Street and Co.)は、大胆な雰囲気の中で地中海料理を楽しめるビストロ風のシーフード専門店です。商工業を中心に栄えるポートランドのウォーターフロントからわずか数ブロックのオールドポート地区に位置しています。地元の仕入業者、漁師、有機栽培農家から仕入れた最も新鮮なシーフードと最高級の食材にこだわったシェフの料理を提供しています。食材が活きるシンプルかつ創造的なメニューと一緒に、料理にぴったりの厳選されたワインリストも堪能できます。クラシックで本格的なバーではドリンクのフルメニューを、ローバーでは様々な地元の生牡蠣や旬の甲殻類を取り揃えています。ドリンクや前菜を楽しめるストリート&カンパニー(Street and Co.)の快適なラウンジは、席が空くまでの待ち時間にも利用できます。メモリアルデーから9月まで屋外ダイニングエリアも用意しています。
Clay Hill Farmは、1780年築の農場を改装した、220席のレストラン兼イベント会場です。約44,515㎡を超える敷地には、芝生に覆われたなだらかな起伏、森林保護地域、色とりどりの庭園が広がっており、滝のある静かな小川、池、庭園を望む2つのデッキ、素晴らしいガゼボが、メイン州の伝統的な農場跡地にアクセントを添えています。クラシックな雰囲気の中で創作料理を楽しめるClay Hill Farmは、オグンクイットの村から西にわずか3.2kmにある田園地帯のレストランとして人気があります。メイン州の生産者を支援し、地元の旬の食材を積極的に使用しているClay Hill Farmは、上質な料理やサービス、雰囲気が評価され、地元、地域、 国内で多数の賞を受賞しています。シーコースト誌の読者投票では、ウェディング&ロマンチックダイニング部門の第1位に選ばれています。
Dumpling enthusiasts and champagne lovers alike can indulge in in the elevated, yet unpretentious fine-dining experience offered in this sexy, and intimate underground hideaway. The menu honors Cantonese classics with dishes like Xiaolongbao and Char Siu Bao, while creative offerings such as Foie Gras Blackberry Dumplings with Brown Butter Miso Crumb showcase culinary innovation in this celebration of Chinese American fare. A deep champagne and wine list complements the menu, and at the 14-seat Pink Italian Stone bar, classic cocktails are shaken up with unique spice combinations and Asian-produced liquors, like a Manhattan riff “Doyer’s Street” made with Chinese five-spice infused Bourbon and Fernet Michaud from Portland, ME
Note: Table reservation durations: 1.5 hours for parties of two, 2 hours for parties of 4 or more. Walk-in seats are available at the bar.