Allegue restaurants are the result of years of sustained effort and specialization in Spanish cuisine. More than a decade of experience to provide you with the best of Contemporary Spanish cuisine makes Allegue a group of restaurants of indisputable quality.
Los restaurantes Allegue son el resultado de años de esfuerzo permanente y especialización en la alta cocina Española. Más de una década de experiencia para brindarle lo mejor de la cocina Española contemporánea hace del allegue, restaurantes de indiscutible calidad.
Restaurant & Bar "Botanero y Casual" created in 2012 by Grupo Los Arcos. Cabanna is a place to share and enjoy with friends where you can feel the proximity to the beach with the decoration, the setting and the music transport you to the relaxed mood of a lounge-bar, with the highest quality of Pacific seafood accompanied by the most colorful and flirty drinks. 9 branches nationwide: Culiacán, Tijuana, Guadalajara, Monterrey, CDMX, Ciudad Juárez and Puebla.
The restaurant is located on the lands, stables, and courtyards that belonged to the former Hacienda San Miguel La Noria, which dates back to the 16th century,. La Noria is a space that transports us to other worlds, with the same water mill that gives us the name and allows you to enjoy the pleasures of good food, good wine.
Mochomos® is the restaurant-bar that offers a new gastronomic concept based on the creativity and new tastes of Sonoran barbecue and grill cuisine. An honest cuisine that uses richness and high quality in meats, fish, seafood and wines from the region as well as the new national labels recognized worldwide. A distinguished and friendly place that has modernized the culinary art of Sonoran and northern cuisine by fusing its gastronomic richness with a wide selection of appetizers with original recipes and processes, the best cuts of meat and typical dishes as well as daily specialties in an extraordinary experience for business occasions, friends and families.
Restaurante de cocina del norte clásica contemporánea y cortes de carne prime y wagyu, postres regionales y nuestra especialidad la terrina de cabrito confitado
Una experiencia gastronómica fascinante en este espacio cautivador. Degustará nuestra cocina que combina las recetas auténticamente mexicanas con influencias internacionales. El espacio ofrece un ambiente cálido, lujoso y agradable. De la mano con nuestro chef ejecutivo Iván Pérez, resaltando cada sabor convirtiendo los platillos en un deleite culinario.
Sinónimo de creatividad, orgullo y tendencia, PORFIRIO’S es también pasión y excelencia.
En un entorno que renueva el concepto de tradición, se combinan con destreza ingredientes clásicos con acentos contemporáneos que se traducen en audaces sabores tomados de cada rincón del colorido México, llevados hasta la mesa con un toque creativo que replantea la belleza y el sabor clásico de cada platillo, a través de ingredientes cuidadosamente seleccionados y un ambiente donde música, decoración y sazón se entrelazan y traducen en toda una experiencia sensorial que te invita a recorrer México en un bocado.
At Solesta shopping center, Puebla. Discover excellence in meat cuts at Sonora Grill Solesta, recognized among the best restaurants in Mexico. From the New York cut, imported cuts, to the exquisite Rib Eye, each choice offers a unique experience. Indulge in delicious skirt steak tacos and savor the unmatched brisket; the house star.
We also offer daily double drinks and have house beer and wine. On Mondays and Tuesdays, when ordering your cut, enjoy a complimentary glass of our exclusive wine 'Punto Medio' which offers Malbec, Selection, Rosé Malbec, and White Chardonnay.
We are also a family-friendly restaurant, with playrooms, kids' menu, and specialized nannies ensuring the safety and fun of the children.
Our casual atmosphere, signature mixology, live acts, DJ, and premium cuts will make your visit a unique experience. Reserve now and experience the difference.
La Colecturía es un espacio dedicado a la promoción del arte, la cultura, y el desarrollo comunitario de la Ciudad de Puebla. En el Comedor Cultural, la gastronomía mexicana contemporánea se manifiesta con excelencia, fusionando tradición y modernidad en cada platillo. Como aliados del movimiento Slow Food, nos comprometemos a ofrecer alimentos que sean buenos, limpios y justos para todos. Nuestro huerto urbano es una pieza clave en este compromiso, ya que nos permite cultivar y cosechar ingredientes que llevamos directamente a sus platillos. Además, promovemos la filosofía de Km 0, lo que significa que muchos de los ingredientes que utilizamos son locales, frescos, de temporada y respetuosos con el medio ambiente. En el Bar- Fogatero vivirás una experiencia única. La coctelería de autor mexicana ofrecera a tu paladar una variedad de sabores sofisticados y matices inesperados. Acompaña estos sabores con bocadillos de la casa mientras disfrutas de la calidez de la fogata.