Join us in celebrating Calistoga’s only Michelin-rated fine dining destination, Auro. Our intimate dining space showcases a seasonally inspired, five-course tasting menu by acclaimed Chef Rogelio Garcia and his team. Set against the stunning backdrop of sprawling the Palisades Mountains, this is wine country dining at its finest.
Golden Bear Station is an Italian American restaurant that offers a unique perspective through the lens from the owners of Animo and Mu Ramen.
Mu Ramen and Animo owners Joshua Smookler and Heidy He have received exceptional recognition, including a prestigious 2-star review from the New York Times in 2015. The New York Times also dubbed them as the best ramen in NYC, while Eater named them the best ramen in America in 2016. Animo, on the other hand, has been praised by the San Francisco Chronicle and recognized as one of Esquire's Best New Restaurant in America in 2022. Both restaurants have earned a place and acknowledgement in the Michelin guide.
Golden Bear Station strives to encompass the essence of a local establishment and a haven for aficionados of wine and gastronomy. It serves as a gathering place where individuals flock to savor pizzas, pastas and seasonal delicacies.
ナパバレーでほぼ30年間熟成させました...
29年以上前に人が集まる地元のスポットとしてオープンして以来、Mustards Grillは思い出に残る料理、素晴らしいワイン、暖かいおもてなしを好む人々のお店として発展してきました。Mustardsは、シェフ兼オーナーCindy Pawlcynによる世界中の影響を受けたアメリカの郷土料理を提供しています。「あまりにも多くのワイン(Way Too Many Wines)」リストには、カリフォルニアと新世界中のアペラシオン(産地)からの最高の品揃えのワインを用意しています。
Mustardsは、世界中からの味を特徴とするアメリカングリル料理レストランです。薪のグリルを使用してCindy’sの有名な「モンゴルポークチョップ」、「チポトレを擦り込んだウズラ(chipotle-rubbed Quail)」、「Niman牧場のハンバーガー227g」などの人気料理を調理しています。レストランの店内は、オーク材の薫製箱からのベイビーバックリブ・バーベキューや、茶葉燻製の北京ダックの香りでいっぱいです。特選料理のハダマグロのたたき&ゴマクラッカー、クリスピーカラマリのカレーコールスロー和えなども用意しています。幅広いワインリストは、カリフォルニア、アメリカ北西部、南米からの希少な素晴らしいワインが特色となっています。
We opened our restaurant two years ago during pandemic on 8-25-2020! We offer Traditional Californian, Healthy, and Modern Cuisine! Our restaurant is situated in Jack London Village in Glen Ellen. We make our own House Brewed Draft Beers!!! We want you to feel like you are home away from home! Best New Restaurant of 2021 in Sonoma!
国内の食文化のゆりかごと言えるノーザン・ソノマで、高品質の農産物から手作りチーズまで、他所では味わうことのできない新鮮な地元食材を用いた料理を提 供するDry Creek Kitchenでは、日替わりテイスティングメニュー「ソノマネイバー」のフード&ワインコンビネーションも提供しています。
Dry Creek Kitchenでは、ソノマワイン600銘柄以上を取り揃えたワインセラーを併設し、1985年から2007年までのヴィンテージワイン、特にピノ・ノワールとシャルドネ、さらにはカベルネ・ソーヴィニヨン、メリテイジブレンドを楽しめます。
ワインへのこだわりをもつチャーリー・パーマーの長年にわたるユニークなコレクションには、個人ライブラリや地元ワイン生産者から集めた一点ものワインもお勧めです。
As a bar-focused restaurant, we craft garden-to-glass cocktails served alongside Chef Joe Zobel's modern American cuisine inspired by West Sonoma County's abundance of biodiversity. Along with our menu of innovative and delicious dishes, the bar features house-made beer and spirit-free elixirs, as well as locally-sourced and small-production wines by the glass. Fern Bar's airy, plant-filled space can be found within The Barlow, Sebastopol's popular shopping and dining destination. Our outdoor dining room is covered with a heater next to every table, it still gets cold so bring a layer. Awards: The Bohemian Best New Restaurant in 2020 Best Bar 2020, 2021, 2022 Best Cocktails 2021, 2022 Press Democrat Best Bar 2021, 2022 Best Craft Cocktail 2021, 2022