Blue Plateは、最高級の旬の食材をご友人や地域のみなさまとお楽しいいただけるカジュアルなレストランとして、1999年にオープンしました。オーナーのコーリー・オベナウアーとジェフ・トレナムが、まるで自宅のようにくつろげるレストランを提供します。店内には、地元のアーティストによる芸術作品が飾られた3種類の異なるダイニングルームが備わっています。後部にはイエライシャンが咲く緑豊かな庭園を併設しており、エキゾチックな街の喧騒からの隠れ家を提供します。キッチンでは、最高級の地元産の食材やお肉を使用したアメリカ料理や、素朴な地中海料理を専門に提供しています。ベイエリアの農家との継続的な友好関係を通じて、Blue Plateはカジュアルで、お求めやすく、おいしい料理を責任を持ってお届けできるよう「Blue Plateスペシャル」の概念を拡大し続けています。
Nakama means friends/buddies and Nakama Sushi is the result of 2 friends coming together to bring to San Francisans an affordable omakase style menu featuring the highest quality fresh fish. Nakama Sushi also offer an excellent A la carte which is great for the pre-performance. In a city full of expensive dining options, Nakama is proud to offer you an excellent value. Nakama Sushi offer fine selections of beer, wine and sake. Bring your friends, family to Nakama Sushi for a memorable meal.
Serafina is a little gem of a restaurant, perched on top of Nob Hill, with views overlooking the city and Bay Bridge. Serafina was owner Maurizio Bruschi’s grandmother, and the name of her eponymous restaurant in the heart of Trastevere (Rome), where Maurizio first began making pizza at the age of 14. The executive chef is Umberto Cannarsa, a successful chef from Rome, who left his own restaurant in Rome to work with Maurizio again. The menu offers everything, including vegetarian options, but specializes in innovative Italian fish dishes, including fresh calamari, stuffed with olives, escarole, anchovies, drizzled with a potato leek sauce, as well as homemade pastas and dolci. The space is warm and elegant, where neighbors and friends can come together.
Jackson Fillmore Trattoriaは、近所で楽しめるカジュアルな食事として地元の人々に人気です。1985年以降、Jackson Fillmoreでは、ジャックが素晴らしいローマ料理と南イタリアの料理を手がけています。小さな個室があり、3名以上のグループの予約を受け付けています。ダイニングカウンターは、2名のグループまたは飛び込み客用向けです。イタリアワインをメインとするワインリストは、イタリア各地の素晴らしいワインばかりを集めています。店のボンボロッティ・スーゴ・ディ・カルネ、カルパッチョ・ディ・ズッキーニ、ティラミスは、伝説となっています。メニューのサンプルやワインリスト、詳細な情報については、ウェブサイトをご確認ください。