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【Diners' Choice】サンフランシスコ​の高級ワインが評判レストラン

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OpenTable
更新日:2025年1月05日

サンフランシスコのワインリストが充実しているお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Caffe Macaroni​の写真
5.0
5 (713)
~30 USドル
イタリア料理
ノース ・ ビーチ
店舗情報
ノースビーチ地区にある隠れ家的レストランです。経営者でシェフも務めるMarioと彼の愛妻Stephanieは、真心をこめて作った料理をとても手頃な値段で提供しています。彼の生まれ故郷であるナポリ仕込みのおいしい南イタリア料理を、屋外のテーブル席、もしくは小さくてカジュアルな店内で楽しめます。新鮮な料理を提供するため、メニューは毎日変わります。
Kitchen Istanbul​の写真
4.9
4.9 (1167)
~30 USドル
トルコ料理
リッチモンド地区
店舗情報
Kitchen Istanbulへようこそ。 何世紀も前からのエキゾチックなレシピと地元産の食材を融合させて、戻ってきたくなるような忘れられない味を作り出しています。オーナー兼エグゼクティブシェフのEmrah Kilicogluが、キッチンのみならずレストランフロアの様子にも細心の注意を払っています。彼は個人的に各テーブルを周り、究極のトルコ・ダイニングでお客様が彼の家におけるゲストのように扱われていることを確認しています。 Kilicoglu氏はサンフランシスコ・グルメシーンの新顔ではありません。2012年3月以来Troya Clementの共同経営者となり、ベイエリアにあるトルコレストランの中での安定化に貢献しました。彼は多くの伝統的なメゼ(トルコ風前菜)を取り入れて、Kitchen Istanbulのメニューを丹念に作り上げました。それぞれのメゼには、地中海エリアの特定地域を代表する独特の風味のアクセントが加えられています。お肉がお好きな方にも野菜を好まれる方にも、食欲をそそるメインディッシュを用意しています。
KUSAKABE​の写真
4.9
4.9 (406)
50 USドル~
寿司
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.

Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.

Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.

If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年4月20日にご来店
サービスもお寿司も雰囲気も最高でした。
O' by Claude Le Tohic​の写真
4.9
4.9 (469)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン/ユニオン スクエア
店舗情報
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service.

O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France.

Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

Saison​の写真
4.9
4.9 (19)
50 USドル~
アメリカ料理
相馬
店舗情報
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

Yakiniku Shodai​の写真
4.8
4.8 (68)
50 USドル~
日本食専門店
シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
店舗情報
Yakiniku Shodai hopes to bring in an extraordinary yakiniku dining experience to the San Francisco Bay Area. Begins with the high quality selections of Japanese Wagyu, comparable Michelin star level of attentive service, and skillful hands of our talented chefs. Together, we confidently present the most exquisit taste of meat and make every meal at Yakiniku Shodai a truly extraordinary dining experience.
Our owner/ chef Andy, originated from Taipei, Taiwan, has over 20 collective years experience in the restaurant industry.

ピックアップ!口コミ
NANA
2022年10月23日にご来店
お肉の味は美味しくて 和牛のフィレ肉を使った小さな丼ぶりが一番お気に入りです。 焼きしゃぶも美味しかった。 量も女性には多いくらいでした。 マイナスな点をあげるならドリンクの種類が少なく感じました。 味は最高に美味しくてスタッフのみんなは丁寧に対応してくれます。 そして時には気さくに話しかけてくれるので楽しい時間となりました。 サンフランシスコを訪れる友人にはオススメするレストランです。
Alexander's Steakhouse - SF​の写真
4.7
4.7 (2512)
50 USドル~
ステーキハウス
相馬
店舗情報
エグゼクティブシェフMarc Zimmermanによる私たちのメニューは、モダンなアメリカンステーキハウスの高級ダイニングの解釈に日本の要素を取り入れたものです。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョンのようなクラシックカットから、環境を考慮した方法で収穫されたシーフード、名物のハマチショット、米国で最大の種類を誇る和牛ステーキ各種(11種の和牛)を用意しています。乾燥熟成ステーキも素晴らしく、2種類のテイスティングメニューとワインディレクターJohnny Slamonがデザインした受賞歴のあるワインリストを含む、最も高級で贅沢なものを提供しています。バーマネージャーDaniel Claytonによる非常にユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、Alexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年5月12日にご来店
お客様と会食で利用。前回は二階だったので気にならなかったが一階は少し騒がしくて話し声が聞こえないくらい。会食するなら二階のほうがベター。ハマチの冷菜、雲丹の茶碗蒸しはまぁまぁ。お肉は4種類オーダーしてシェア。お肉は和牛ではなくアメリカンビーフ。とても美味しい。ワインが少し高いのでトータルコストが難点。
Spruce​の写真
4.7
4.7 (5427)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
プレシディオ ハイツ
店舗情報
Spruceには温かみのある居心地の良い「近所」のレストランのような、洗練されかつリラックスした雰囲気が漂います。ライブラリの暖炉のそばでのシャンパン、スピリッツが種類豊富に揃うゆったりとしたバーでのくつろいだ食事、ダークブルネットのモヘアが並ぶフォーマルなダイニングルームでコース料理を堪能する至福のひと時をお楽しみください。 シェフMark Sullivanは、地元の農家の食材を使い、季節に応じたクラシックなアメリカ料理を中心に提供しています。ワイン&スピリッツディレクターAndrew Greenが厳選した種類豊富な大変丸みのあるワインとのペアリングも楽しめます。 ウッドサイドのThe Village Pubの姉妹店Spruceは、お客様の五感が刺激し、期待感を高まらせ、細部にまで行き届いた優雅なサービスを提供しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年12月29日にご来店
メニューのセレクションが少ない。パンが自家製の焼きたてでなく、普通の購入したもの。食事は美味しい。サービスはよいが帰る時はレセプションに誰もいなく見送りなし。
Prospect​の写真
4.5
4.5 (2720)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
相馬
店舗情報
Prospectは、サンフランシスコにある有名なBoulevardのチームによる、さらにカジュアルなダイニングホールです。ナンシー・オークス(ジェームズ・ビアード賞を受賞したBoulevardのオーナーシェフ)、パム・マッゾーラ、キャシー・キングらパートナーが作った、活気あるレストランです。モダンなアメリカ料理を提供しています。バーでのカクテルと軽食、共用のテーブルでのカジュアルな食事、メインダイニングルームでのくつろいだランチやディナーなど、種類豊富なメニューと優れたサービスを楽しめます。Brand + Allen設計事務所によるデザインのロフトのようなスペースは、アースカラー、天然の繊維、再生木材の温かみのある雰囲気です。職人の作った錬鉄製シャンデリアなどのユニークな要素が、印象的な広さのある店内の特徴的なアクセントになっています。独立したダイニングルームは、プライベートなイベントに利用できます。
Saison Cellar & Wine Bar​の写真
4.5
4.5 (33)
31~50 USドル
ワインバー
相馬
店舗情報
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
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