Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

【Diners' Choice】サンフランシスコ・ベイ周辺​の特別な食事に最適レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

サンフランシスコ・ベイ周辺の特別な日のお食事に向いているお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Sushi Hashiri​の写真
5.0
5 (216)
50 USドル~
寿司
相馬
店舗情報
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.

HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300
Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200
Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.

ピックアップ!口コミ
DAI65
2019年6月9日にご来店
とても美味しかった!
Velvet 48 Wine Bar​の写真
5.0
5 (73)
31~50 USドル
ワインバー
バーリン ゲーム
店舗情報

Velvet 48 is a premium wine bar in downtown Burlingame started by 20-year wine industry veteran, Jason Cooper. We offer over 40 wines by the glass, 1100 wines by the bottle, a cultivated beer selection, and a variety of delicious savory and sweet small plates.

We have wines across every price point so there is something for everyone, from the casual wine drinker to the wine aficionado, who will be impressed by a wine collection that houses some of the finest wines in the world. We aim to cultivate an experience for our guests that starts with a complimentary splash of our house label, Velvet 48 Sparkling wine, followed by outstanding service from our Wine Specialists to guide you through our expansive list. We offer a discount of 25% off bottles purchased TO GO.

Due to the nature of our alcoholic license, we are unable to allow anyone under 21 on the premises, including infants.

Thank your for your understanding.

ピックアップ!口コミ
OpenTable DinerVIP
2023年8月9日にご来店
welcome drink でワインを出してくれサービスも良かったし居心地よかった! たくさんワインもあり、コスパも良くまた通いたいお店!
Blue Plate​の写真
4.9
4.9 (1524)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ベルナル ハイツ
店舗情報
Blue Plateは、最高級の旬の食材をご友人や地域のみなさまとお楽しいいただけるカジュアルなレストランとして、1999年にオープンしました。オーナーのコーリー・オベナウアーとジェフ・トレナムが、まるで自宅のようにくつろげるレストランを提供します。店内には、地元のアーティストによる芸術作品が飾られた3種類の異なるダイニングルームが備わっています。後部にはイエライシャンが咲く緑豊かな庭園を併設しており、エキゾチックな街の喧騒からの隠れ家を提供します。キッチンでは、最高級の地元産の食材やお肉を使用したアメリカ料理や、素朴な地中海料理を専門に提供しています。ベイエリアの農家との継続的な友好関係を通じて、Blue Plateはカジュアルで、お求めやすく、おいしい料理を責任を持ってお届けできるよう「Blue Plateスペシャル」の概念を拡大し続けています。
Piqueos​の写真
4.9
4.9 (1186)
~30 USドル
タパス・小皿料理
ベルナル ハイツ
店舗情報
サンフランシスコに位置するPiqueosは、巧みな演出の店内でフュージョン・ペルー料理を提供するダイナミックなレストランです。当店の料理からは、ペルーの風味がはっきりと感じられます。各料理で、地域の香辛料の独特の風味をお楽しみいただけます。
Sushi Shin - Redwood City​の写真
4.9
4.9 (29)
50 USドル~
寿司
レッドウッド ・ シティ
店舗情報
Sushi Shin is an Authentic Japanese Fine dining. Featuring an Omakase menu, which is chef's choice for the most fresh, top quality of fish and seafood. Mostly imported from Tokyo fish market. Other best ingredients from all around the world. Serving Japanese Sakes and bottle Japanese beers. You can experience authentic Edomae-style sushi.
ピックアップ!口コミ
Masa
2020年1月30日にご来店
お任せだけですが、一品、一品、手が混んでいて素晴らしかったです。サービスもすばらしい。お酒も最初にテイスティングさせてもらえ、自分の好みのものが選べました。5時30分入店、出たのが8時前くらい。なので時間もゆっくりと過ごせて堪能しました。おまかせコースが130ドルですが、飲み物チップでふたりで440ドルくらい。妻は飲まないので二人とも飲むなら500ドルくらいでしょうか。日本でこういうお寿司に行くとこのくらいの値段はするんだろうなと思いますしこっちでこれだけの料理とサービス受ければ納得の値段。とはいえ、頻繁には行けない高級お寿司やですね。でも大満足の夜でした。
The Caviar Co.​の写真
4.9
4.9 (54)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
ティブロン
店舗情報
The Caviar Co. Champagne Lounge is nestled in charming downtown Tiburon. Our menu features caviar flights, light bites, and an extensive champagne list to indulge in. Whether you are new to caviar or a seasoned connoisseur, our tasting room has offerings for every palate!

Our tasting room is currently licensed for guests 21+.

Hashiri Bettei Kaiseki Aoki​の写真
4.9
4.9 (22)
50 USドル~
日本料理
サラトガ
店舗情報
We, Hashiri Bettei Kaiseki Aoki, deliver the experience of “kaiseki ryori,” a type of Japanese fine dining which historically developed to be served in the Japanese tea room. The tea room, as a space, symbolizes the home of the Japanese tea ceremony, a simple yet transformative experience offering a pause in time to appreciate the seemingly small experience of sharing tea. As such, we’ve designed both the architecture and the experience, to condense an infinite expanse into an extremely small space.

The space is designed sans distracting elements. Lighting will be subtle and architectural details are clean yet warm. Designed to allow dishes to remain the focal point of the experience, our space represents the endless potential for an intimate dining experience that continues to linger on pallet and in mind well after the end.



Saison​の写真
4.9
4.9 (13)
50 USドル~
アメリカ料理
相馬
店舗情報
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

Sushi Hon​の写真
4.8
4.8 (453)
50 USドル~
寿司
ミッション
店舗情報
Nestled in the heart of San Francisco's Mission District, at 2598 Harrison Street, Sushi Hon is more than a restaurant; it's a revered institution for extraordinary Japanese cuisine. Our reputation rests on our exclusive Omakase, where we meticulously source the finest fish and produce from across the globe to craft an exceptional 19-course dinner. Whether you choose to dine at your table or immerse yourself in the culinary theater of our Chef's Table, we are unwavering in our commitment to bringing the best of the market directly to your plate. At Sushi Hon, excellence is not just a standard; it's a tradition.

All parties will be subject to a 20% service charge.

We look forward to serving you soon.

Nisei​の写真
4.8
4.8 (76)
50 USドル~
日本料理
ロシアンヒル
店舗情報
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei.

Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.

All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Diners' Choiceのサンフランシスコ・ベイ周辺​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ