Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. コスタリカ
  3. コスタリカ

【Diners' Choice】コスタリカ​のにぎやかレストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

コスタリカの活気のあるバーお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Sentido Norte​の写真
4.9
4.9 (425)
50 USドル~
各国料理
Brasilito / Playa Flamingo
店舗情報
Sentido Norte, a restaurant and bar at Casa Chameleon Las Catalinas, proudly offers the best of Coastal Costa Rican cuisine. All food & drink is inspired by the country’s bountiful abundance, combining uniquely local and native ingredients in the glass and on the plate.

Dining in Sentido Norte is like dining in a local friend’s gourmet kitchen. Everything is accounted for, every request can be met, and every–from dish to drink–is delicious.

Sentido Norte is an adults only restaurant. Children under 12 years of age are not permitted at the restaurant.
Service animals are welcome!

CHAO PESCAO​の写真
4.9
4.9 (165)
~30 USドル
中南米料理
マリーナ パパガヨ
店舗情報
Chao Pescao is our neighborhood restaurant offering a gastronomic journey through Latin America and the Caribbean curated by Costa Rican born Chef Keivin. The menu style is shared plates, and this is your chance to discover some of the unique flavors of the region. Our award-winning mixology program has also made this restaurant a guest favorite. Mixology, cooking classes and live music are offered throughout the week. Our communal table is perfect for large parties.

Dining Visitors to Peninsula Papagayo
If you are not a homeowner or guest staying at one of the resorts or homes within Peninsula Papagayo, please contact Guest Services at gscenter.papagayo@andaz.com to advise the date and time of your reservation, so we may coordinate your entry into Peninsula Papagayo with the security teams. Visitors are only permitted with confirmed dining reservations and advance notice to security. You may be required to show a copy of your dining confirmation.

Amana​の写真
4.9
4.9 (63)
~30 USドル
中南米料理(コンテンポラリー)
サン ・ ホセ
店舗情報
A modern culinary concept that aims to combine local ingredients with techniques and preparations from across the world.

Located in Barrio Escalante, Amana offers an inviting, casual, and warm atmosphere right outside the heart of the capital; paired with creative dishes, attention to detail, and exceptional service.

Our kitchen is led by San Pellegrino Young Chef 2024 Regional Finalist (Latam & Caribbean) and Costa Rican winner of the Jeunes Chefs Rôtisseurs: Kenneth Ruiz.

Chef's Table available Thu-Sat, seating between 6:30pm and 8:30pm (8 people per night max)

Azotea Calle 7​の写真
4.8
4.8 (359)
~30 USドル
ダイニングバー
サン ・ ホセ
店舗情報
The rooftop of Hotel Presidente is home to Azotea Calle 7, a perfect shelter from the busy –and sometimes chaotic– heart of San José. You can enter through Calle 7, between Avenida Central and Avenida Segunda, either by climbing the red spiral staircase that takes you right into the red-brick terrace, surrounded by colorful veraneras (bougainvillea plants), palm, jicaro, orange and lime trees whose fruits might end up in your cocktail.

Los Tres Mexican Bistró​の写真
4.8
4.8 (26)
~30 USドル
メキシコ料理
Santa Ana
店舗情報
Los Tres®️ es un tributo al legado familiar de los tres Luis Alfaro: abuelo, padre e hijo, pioneros de la comida mexicana en Costa Rica desde 1972. Este restaurante nos transporta al pasado, presente y futuro, fusionando ideas de las tres generaciones. La alta cocina de asador y parrilla regiomontana está presente, empleando ingredientes de primera provenientes de nuestra huerta y proveedores especializados.

En Los Tres®️ te sentirás como en casa, en un espacio familiar que trasciende. Como bistró mexicano, combinamos la atmósfera acogedora y el servicio atento de un bistró con la rica tradición culinaria mexicana. A través de cada platillo y bebida, te brindaremos una experiencia única .

Jaguar Negro​の写真
4.7
4.7 (1063)
~30 USドル
メキシコ料理
サン ・ ホセ
店舗情報
La experiencia comienza cuando pasas por las puertas de Jaguar Negro y te transportarás a un oasis tropical mexicano con aires relajados y elegancia casual. Primero descubres un jardín secreto rodeado de agua y plantas nativas mexicanas y desde ahí emprendes un viaje sonoro, sensorial y visual que te transportará a México sin salir de Costa Rica.

Nuestro menú esta inspirado en la cocina de cantina, en los platillos de tradición y en las técnicas ancestrales que acompañan cada preparación. Todo se disfruta alrededor de una mesa pensada para ser compartida.

Buchon Cantina​の写真
4.7
4.7 (61)
~30 USドル
ワインバー
サン ・ ホセ
店舗情報
Buchón es nuestra interpretación de una cantina de vinos en el corazón de San José. Tapas, una tienda fabulosa de botellas de vino y cócteles clásicos para pasarla muy bien.
Rio Bhongo Restaurant​の写真
4.7
4.7 (48)
~30 USドル
各国料理
マリーナ パパガヨ
店舗情報
At the center of the resort adjacent to the main pools with breathtaking views of Culebra Bay, Rio Bhongo offers the comforts of home infused with Costa Rican culture. Don't miss our expert barista and our extensive coffee program. Dinner offers a selection of grilled meats and fresh fish. The terrace provides a beautiful setting underneath a 40 year old Higueron tree, beautifully lit and magical at night. This restaurant is ideal for large parties or multiple families who wish to dine together.

Dining Visitors to Peninsula Papagayo
If you are not a homeowner or guest staying at one of the resorts or homes within Peninsula Papagayo, please contact Guest Services at gscenter.papagayo@andaz.com to advise the date and time of your reservation, so we may coordinate your entry into Peninsula Papagayo with the security teams. Visitors are only permitted with confirmed dining reservations and advance notice to security. You may be required to show a copy of your dining confirmation.

La Cava Alta Fiori​の写真
4.7
4.7 (73)
31~50 USドル
地中海料理
Escazu
店舗情報
La Cava Alta Fiori,antiguo Monasterio Le Monastère, un restaurante moderno, con una vista espectacular a todo el Valle Central, cuya esencia es la gastronomía mediterránea.
Su apuesta culinaria integra la cocina gourmet de Francia, Italia y España traída a nuestro país con una variedad de ingredientes propios que se mezclan en cada platillo, entre ellos, culantro coyote, jengibre, chile, rábano fresco, pejibaye, y otros importados para lograr una explosión de sabor en el paladar; la oferta gastronómica también incluye variedad de carnes, en nuestros platos fuertes; así como diversidad de tapas, entradas frías y calientes.
Cordero Cuatro estaciones, el Fideuá Mar y Tierra, con mejillones, camarones y trozos de res grillados y cortes de res tan exclusivos como el Tomahawk, el Rib eye de la mas alta calidad, acompañado de una amplia variedad de vinos y cocteles.

Sikwa​の写真
4.2
4.2 (19)
~30 USドル
中南米料理
San Pedro
店舗情報
At Sikwa, we believe that food is the universal language that communicates our history, culture, and traditions. Inspired by the richness of Costa Rica, we offer a culinary experience that connects the past and present. We work with local communities and collaborators such as Proyecto Jirondai and Koswak Usure to keep traditions alive and promote sustainable practices. Every dish at Sikwa tells a story of respect for the land and love for culture, using local and seasonal ingredients. More than a restaurant, Sikwa is an act of cultural preservation and a commitment to education and community development.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ