Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州

【Diners' Choice】サンタ・フェ/マウンテン​の斬新レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

サンタ・フェ/マウンテンのグルメ・美食家向けのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Radish & Rye​の写真
4.8
4.8 (2984)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
サンタフェ
店舗情報
Radish & Ryeはレストランやビジネスをはるかに超えた私たちの価値観、独創性、コミュニティへの愛の現れで、私たちの情熱がサービスや料理に反映していることを願います。設備の整った居心地の良いダイニングルーム、または活気のあるバーで食事を楽しめ、サンタフェで最も優秀なスタッフがサービスを提供しています。
Arroyo Vino​の写真
4.8
4.8 (1819)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
サンタフェ
店舗情報
Arroyo Vino serves an ever changing seasonal menu of Contemporary American fare. We source the best seafood, meat and produce from local purveyors and farmers. In addition we have a full bar serving Santa Fe's best craft cocktails.
Izanami​の写真
4.8
4.8 (4828)
31~50 USドル
創作和食
サンタフェ
店舗情報
Izanamiは、旬の食材を使用したシェアしやすい小皿料理や、西洋屈指の日本酒リストなど、日本の居酒屋料理を提供しています。 6名様以上でご来店の場合は、クレジットカードが必要となります。ご予約の日時まで24時間未満の場合、キャンセルには1名あたり20ドル(USD)のキャンセル料金がかかります。
Zacatlan​の写真
4.8
4.8 (1270)
31~50 USドル
メキシコ・アメリカ南西部料理
サンタフェ
店舗情報
The name Zacatlán surged from the origins of our chef, Eduardo Rodriguez. He was born in Zacatecas, Mexico (north-central Mexico), which is defined as "the habitants of the land where grass grows". Zacatlán is the nahuatl translation for "land with an abundance of grass", and that is where our idea of Zacatlán Restaurant began.

Zacatlán Restaurant desires to continue to preserve the traditions for our upcoming generations, while bringing forth new flavors. These new flavors incorporate Southwestern and Mexican influences. We are established near the Santa fe Plaza, right off of Guadalupe Street. We want to unveil a new fusion of food for everyone in Santa Fe and those who visit.

Alkemē​の写真
4.8
4.8 (458)
50 USドル~
アジア料理
サンタフェ
店舗情報
Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist!

Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.

Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar:
> Main Dining Room is vibrant and modern
> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14
> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy

Coyote Cafe​の写真
4.7
4.7 (7218)
~30 USドル
イギリス地方料理(南西部)
サンタフェ
店舗情報
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
Restaurant Martin​の写真
4.7
4.7 (4082)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
サンタフェ
店舗情報
レストランMartinでは数々の賞を受賞した、ニューメキシコ州で最も有名シェフ、Martin Riosがプログレッシブなアメリカ料理をリーズナブルな価格で提供しています。レストランMartinは2010年James Beard「Best New Restaurant in the US(米国ベストニューレストラン)」のセミファイナリストに、シェフMartin Riosは2011年James Beard「Best Chef of the Southwest(南西部のベストシェフ)」のセミファイナリストに選ばれました。シェフMartinの料理は先日、ニューメキシコ州から今までに招待された唯一のシェフとして料理番組「Iron Chef America(料理の鉄人アメリカ)」や「United Tastes of America(アメリカの味)」でも紹介されました。彼はまたサンタフェ、ニューメキシコ州のベストシェフとして知られ、全国豚肉協会のトップシェフ、Robert Mondavi Celebrated Chefsの一人となりました。レストランMartinはサンタフェ唯一の、リーズナブルな価格のシェフによるレストランです。レストランMartinはあなたの人生において忘れられない食事を提供します。
Sazon​の写真
4.7
4.7 (5246)
50 USドル~
中南米料理
サンタフェ
店舗情報
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
Aceq Restaurant​の写真
4.7
4.7 (437)
31~50 USドル
アメリカ料理
タオス
店舗情報
located in the heart of charming Arroyo Seco, ACEQ restaurant is unique and eclectic. Chef and Owner Elijah Safford takes pride in sourcing the best quality ingredients, eclectic and exciting wines, craft beers and fantastic cocktails. At the young age of 23 Chef Safford has managed to take ACEQ to new heights. Backed by a team of service industry veterans and professionals, ACEQ strives for true quality service and experience. The art and passion that ACEQ represents can be felt the minute you walk through the door.

When you join us, there are a few things you can not miss out on, locally sourced Wangus steaks, the Whisky Basil cocktail and of course the Bison Chile Fries. ACEQ has food for everyone. Any dietary restriction will find something tasty. Don't be afraid to strike a conversation with your server and allow them to guide you through your experience

Reservations are always recommended. We look forward to seeing you soon.



Terra @ Four Seasons Resort Rancho Encantado​の写真
4.4
4.4 (981)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
サンタフェ
店舗情報
Terraのメニューには、地元の手法や季節のオーガニック食材を利用し、最高級の食材を利用し、思い出に残る郷土料理を作り出しています。
Diners' Choiceのサンタ・フェ/マウンテン​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ