Elevation Bistro is an intimate and inviting restaurant located in the heart of Mentone, Alabama. We proudly offer menus of locally and regionally sourced ingredients in a cozy and rustic mountain town atop beautiful Lookout Mountain. Reservations are not required but highly recommended.
Amerigo is a neighborhood Italian restaurant offering a a blend of traditional and modern Italian cuisine to guests throughout the southeast. Since opening our doors in Ridgeland, MS over three decades ago, Amerigo has remained a local Italian favorite for the Jackson, Memphis, and Nashville areas, and we are thrilled to now be serving the Huntsville community! Each of our locations share many of the same original Amerigo menu items with local inspiration and ingredients where available. Our dedication to serving guests fresh Italian meals in a warm, inviting atmosphere is at the core of each of our restaurants.
Authentic Italian pasta, hand-made pizzas, fresh seafood and grilled chops and steaks offer something for everyone at Amerigo. A lunch, dinner, and early bird menu is offered daily, along with weekend brunch.
Char is a Southern-style modern steakhouse offering USDA Prime and Choice cuts of meat, fresh seafood, home-style sides to share, weekday lunch specials, classic cocktails and an extensive wine and bourbon selection. Reservations are accepted via OpenTable for parties of six or less. For larger groups, please call the restaurant directly at 256.384.4465.
Revivalist is a throwback to a historic Huntsville tavern that once occupied this location and embodied the parlor culture of the era. Today, generous portions of old-time hospitality and attentive service are served with a menu that is considerably more modern—inspired by European classics and American regionalism.
Tupelo Honey is a revival of Southern food and traditions rooted in the Carolina Mountains we call home. We craft brunches, lunches and suppers that bring family and friends around the table and allow for conversations and cocktails to linger longer than usual. Please arrive on time with all members in your party present. We will cancel reservations 15 minutes after the scheduled time. The combining of separate reservations will not be honored. We look forward to seeing you soon!
Benvenuto(ようこそ)BRAVOへ!テーブルに集まって、注文が入ってから情熱をこめて調理する、おいしいイタリア料理をお楽しみください。巧妙に工夫されたパスタ料理、ピザ、シーフード、デザートなどを提供しています。595カロリー以下の前菜、サラダ、アントレがそろった幅広い「ライトメニュー」では、「Lighter Side of Rome」を楽しめます。BRAVO!でリラックスしたひと時をお過ごしください。バーのハッピーアワーでは、料理とドリンクを3.95ドル(USD)から楽しめます。皆で集まってドリンクや食事を楽しむのにぴったりの快適なパティオ席も用意しています。詳細は をご覧ください。
Tom Brown’s Restaurant specializes in wet aged hand-cut Certified Angus Beef, the freshest seafood flown in, and house-made entrees. We serve only exceptional food with authentic hospitality. On the wetter side, choose from house craft beers, an extensive wine list, and signature hand crafted cocktails.
With two large, covered patios, a spacious dining room, and custom 30 foot long bar, Tom Brown’s has plenty of space to enjoy food, family and friends in a casual, welcoming environment!
For special occasions, please contact us directly to see how we can help make your event special.
Texas de Brazil(テキサス・デ・ブラジル)は高級レストランでの新しい体験を作り出そうとしています。レストランは本格的なブラジリアン・アメリカン「シュラスカリア(ブラジル風串焼きの専門店)」ステーキハウスで、テキサスの気前の良い精神と ブラジル南部の料理を組み合わせています。グルメサラダエリアには前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどの50~60種類のアイテムを用意しています。座席札の緑の面を上にして置くと、スタッフが味付けした牛肉やラム肉、豚肉、鶏肉、ブラジルのソーセージなどの様々な肉料理をテーブルで切り分けます。伝統的なサイドディッシュや自家製のブラジル風チーズパンも合わせて提供しています。店内のワイン専門家が受賞歴のある豊富なワインリストから最適なワインを選ぶほか、作りたての特製カクテル「カイピリーニャ」も用意しています。食事の締めくくりには数多くの品揃えのおいしいデザートがあります。食後のドリンクや熱いエスプレッソを飲んでくつろぎながら、Texas de Brazil(テキサス・デ・ブラジル)の雰囲気を楽しめます。
Kona Grill(コナ・グリル)は、スクラッチキッチンで一から作った各国料理、行き届いたサービスを提供しています。温かみのある現代的な雰囲気の中で、手頃な価格の素晴しい食事を楽しめます。種類の豊富なメニューには定番の各種アメリカ料理のほか、各国料理の影響を受けた前菜やメインディッシュを揃えています。味噌・酒でマリネした焼きシーバス、アーモンド衣のポークテンダーロイン、Kona Grill(コナ・グリル)特製料理「マカダミア・ナッツ・チキン」などの特選料理があります。コナ・グリル(Kona Grill)では受賞歴のある寿司メニューも提供しており、腕利きの寿司職人がつくる定番の寿司や、ユニークな創作寿司を満喫できます。