Southern Italian Restaurant and wine bar. Luxurious craft cocktails, worldly wine list. A chic, seen or be seen up-scale eatery in an uncharted area of Clayton's business district.
10年にわたりセントルイスで営業しているIl Bel Lago From The Hillは、おいしい料理を提供する本格的なレストランです。40年におよぶHillでの経験を活かしたIl Bel Lagoは、素晴らしいレストランに必要な全ての要素が揃っています。滝の壁、床から天井までのワインラックがあるIl Bel Lagoは、セントルイスで最も魅力的なレストランの一つです。内装と同じく素晴らしい料理を提供し、セントルイスで最高レベルのイタリア料理を楽しめます。Il Bel Lagoのメニューはセントルイスのトップイタリアンレストランに評価され、サービス面でも最高水準を誇っています。ボナペティート!
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Porter's features hand cut steaks and chops, and fresh seafood flown in daily. Our award winning wine list features over 200 bottles from every corner of the wine growing world. Craig, our wine steward, would be happy to help you make a selection that will pair perfectly with your meal.
Located in the Collinsville Doubletree Hotel, Porter's features Private Dining Rooms to accommodate intimate gatherings, as well as guest rooms for your overnight travelers. Please email John McGuire at jmcguire@doubletreecollinsville.com to reserve a Private Dining Room.
ドラマチックな照明をアクセントに設えた高い天井、ウッドフロア、革張りのブース、チェリー材の家具、花崗岩のカウンタートップといったクラシックなアメリカのステーキハウスの内装が魅力の801 Chophouse at The Crescentは、厳選された肉、魚介類、野菜のみを厳選し、エグゼクティブ・シェフのクリストファー・デニスが考案する週替わりの「フレッシュ・シート」メニューを提供しています。新鮮な季節のスープやサラダ、殻付きの生カキ、5種類の新鮮な魚、メイン州のロブスターやタラバガニの足をはじめ、すべて手作りのグランマルニエ・スフレもぜひお試しください!最高級のみを厳選したUSDA熟成プライムビーフ、アイオワ州バークシャー種のポークチョップ、コロラド産のラムチョップも用意しています。壁やテーブルの配置をカスタマイズして、6~70名までのパーティに対応しており、カクテル、オードブルやフルコースまで様々なカスタムメニューを取り揃えています。
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.
Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients.
We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations.
Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine) Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)
To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want! Many vegan options Dog friendly patio and sidewalk
ミズーリ州セントルイス(リッチモンド・ハイツ)のMaggiano's Little Italyへようこそ。セントルイス・ガレリアモールの向かいにあるガレリアパークウェイ&ブレントウッドブルバードの南東隅にある大通り、セントルイスの開発地区の便利なロケーションにあります。ダイニングルームはグループでのランチ、お祝いの集まり、2人でのロマンティックディナーに最適です。
Maggiano’sでは、ボリューム満点の本格的なイタリア南部の家庭料理を提供しています。様々な種類の自家製パスタ、特製サラダ、プライムステーキ、新鮮な魚料理、味わい深いデザートなど種類豊富なメニューを楽しめます。