La Barra Huniik es el nuevo espacio del chef Roberto Solís bajo un servicio Omakase, donde el protagonista es el maíz. Barra donde podrás ver de primera mano la elaboración de los alimentos. Contamos con una amplia variedad de productos derivados del maíz; combinados con productos locales que dan vida a platos únicos. Nos encontramos ubicados justo al frente del parque de Santa Ana.
*Please, when completing your reservation, send a WhatsApp to share additional information 9991305283*
Designed by the famous chef Roberto Solis and his partner chef Manuel Balan, Jayu is an exclusive Japanese food restaurant with Yucatecan touches, hence the name JA for Japan, YU for Yucatan. The concept is a 10-seat bar in which interaction is created between the chefs and the diner. We have 3 menus. -Nigiris menu. -Short omakase. -Long omakase. We do not share any menu as it changes constantly, as we depend on daily supplies for its preparation, which consists of fish, seafood, meat and poultry. When completing your reservation, send a WhatsApp to share additional information. 9991305283
K’uuk offers a unique proposal that blends indigenous Mexican ingredients with cutting-edge culinary techniques, resulting in an innovative style of Mexican cuisine. Each dish reflects a deep respect for Mexico’s cultural heritage while exploring new flavors and presentations to create an unforgettable dining experience.
We are a sensorial journey. Amazing mixes of intentionally selected items. An eclectic, mysterious and relaxed bar. This is a secret and special place, where the spiritual and the material meets and combine creating magic. A trip to ourselves, where the liquor reveals its secrets from the hand of the mixologist and the kitchen from our chef complements it perfectly. A hidden space where we are not afraid of the unknown, where everything feeds the spirit... and, of course, the body too.
Cocina Yucateca Contemporanea
Usando los ingredientes locales de la mejor calidad y conservando de este modo nuestra cultura, nuestra esencia y quienes somos; utilizando técnicas de vanguardia en donde lo que buscamos no es solo una comida, sino una experiencia culinaria.
El museo de la gastronomía yucateca o MUGY es un restaurante único en México que promueve nuestra riqueza cultural y gastronómica. Esta situado en el corazón del centro de Mérida y al visitarlo te llevara al pasado a través de un recorrido mágico por la historia de nuestra gastronomía, donde podrás descubrir los auténticos olores y sabores de la fusión perfecta de dos culturas. No te lo puedes perder¡
Ánima is an open fire gastronomic experience restaurant in Merida. The menu features delicious offering for vegetarians and meat lovers alike. We have a strong relation with local producers of vegetable and organic lamb and pork. Ánima strives to create organic soul food that moves and inspires patrons, and offers a welcoming atmosphere for family meals, outings with friends, or romantic dates.
SALÓN GALLOS OFRECE LOS SERVICIOS DE CINE, BAR, RESTAURANTE. EL RESTAURANTE ES UNA FUSIÓN DE COMIDA YUCATECA-LIBANESA, EL BAR OFRECE MIXOLOGIA y COCTELERIA CLÁSICA, EL CINE OFRECERÁ DIFERENTES TIPOS DE PELÍCULAS DE TODOS LOS GÉNEROS. TODO ESTO ES UN COMPLEJO QUE PODRÁN DISFRUTAR EN UN MISMO LUGAR.