【Diners' Choice】サウスダコタのグループ・宴会に最適レストラン
OpenTable
更新日:2024年12月05日
サウスダコタのグループ・宴会に最適なお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう 、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!
店舗情報
Timeless TasteMorrie's Steakhouse strives for dining excellence. Think back to a time when legends lived. Old Hollywood. Jazz classics. Sophistication with an air of unpredictability. Back then, dining was a complete experience. Outstanding cuts of meat. Crafted cocktails. Unforgettable interactions. At Morrie's, we recapture that timeless taste.
店舗情報
Fresh, authentic ingredients and a casual, contemporary ambience come together at Grille 26. Flavorful, affordable creations like flame roasted pizza, burgers, steak, and chicken entrees, make an everyday occasion feel like something special!店舗情報
Riccardo was born in Florence, Italy and grew up in Boston, MA. Marybeth, a Sioux Falls native, ventured to the east coast as a nanny and then nursing school in Somerville, MA. The two met, fell in love, and became engaged on Martha’s Vineyard island. Moving back to Sioux Falls in 1999 and working at several area restaurants, they opened R Wine Bar in 2018. As owners of R Wine Bar, Riccardo and Marybeth are passionate about one thing: people. They believe that people don’t care how much you know until they know how much you care. With a curated wine list, local craft beer on tap, and beautifully executed menu, Riccardo and Marybeth are thrilled to bring R Wine Bar & Kitchen to the East Bank of Downtown Sioux Falls along with their General Manager, Jane Allen, Assistant Manager Bailey Bernal, Sous Chef Caleb Carr, Sous Chef Esteban Gonzalez, and Culinary Director Adam Schumacher.店舗情報
We’ve always believed that dining should be a social occasion, a time when friends, family, and coworkers can enjoy great conversation over a great meal.We believe in supporting our local artisans and staying connected to our Black Hills community. At a time when the area is growing and expanding, we are striving to keep the flavor of the region alive.
Inspired by the history of this area, both the aesthetics of the building and the diversity of the menu are true to our local roots, something no nation-wide franchise can duplicate. Certainly, there are other steakhouses out there, but none like ours.
From the first design to the actual construction, we have focused on creating a balance between upscale dining and a casual atmosphere-crafting a chic steakhouse where the kids are welcome too.
The rest is easy-buy the very best meat possible and prepare it correctly.
Named "Best Restaurant in South Dakota" 2015 by Business Insider
店舗情報
When I was a child I grew up with my mother, grandmother and aunt. All of them were very good in the kitchen. They had different styles and they cooked every day. From ravioli, soup or patisserie, everything was made from scratch. Those ladies were my teachers. My first lesson was dishwashing, later it was helping as their assistant. To honor those amazing woman who helped me in my early days, I decided to open Tarquin to bring Sioux Falls our flavors, recipes and dishes. Tarquin is a piece of Buenos Aires in a remote corner of Sioux Falls commercial district. You are always going to be welcome here and we will always offer you our best.店舗情報
Minervas Restaurantは1977年以来、スーフォールズで高品質の料理と素晴らしいサービスを提供しています。
自家熟成のステーキから海の新鮮な魚介類まであらゆるメニューを提供し、Minerva'sはすべてのお客様の味覚を喜ばせています。受賞歴のあるサラダバーは、長年、ビジネスランチとディナーの人気追加メニューとして愛されています。ダウンタウン・スーフォールズ地域でその品質が認められている素晴らしい味と優れたサービスをお楽しみください。
Minervasは、居心地の良いラウンジParamount Cocktails & Foodも併設しており、素晴らしいハッピーアワーとライブエンターテイメントをほとんどの週末に提供しています。食前のカクテルまたはディナーのデザートの後にお立ち寄りください。
MinervasとParamountは、美しいダウンタウン・スーフォールズの中心部を望む広々とした屋外パティオも提供しています。
MinervasとParamountにぜひ本日お越しください!店舗情報
スー・フォールズの美しく歴史的なダウンタウンに位置しています。1世紀の月日が経過した珪岩&レンガの壁のある建物を利用しており、ファンキー&エネルギッシュな雰囲気の中で、食欲をそそる風味豊かな料理、革新的なカクテルや種類豊富なワイン&ビールメニューを提供しています。入り口に足を踏み入れた瞬間、店の名前となった人、Crawford's(クロフォーズ)の1963年のオリジナル・ロゴが依然として残っていることに気付くでしょう。男性的なものと女性らしい装飾を大胆に組み合わせた内装で、あらゆる細部に手を加えています。牛革パネル張りのバー、珪岩のバー・カウンター、鉄製の鉄道線路の足置き、再生ウッドテーブルから、年代物のタイル、宝石をあしらった壁紙、モロッコのシャンデリア、アンティークのインドの円柱まであり、ワイルド・ウェスト(開拓時代の米国西部地方)とジプシー風の装飾が融合しています。同じことが料理にも当てはまり、プライムカット・ステーキからワイルド・サーモンまであらゆる要素を慎重に考慮しています。フルバーを併設し、58インチのプラズマテレビや暖炉のある店内で、素晴らしいランチ&ディナーメニューを用意しています。