Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

【Diners' Choice】ウェストサイド​の日本料理レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2025年1月05日

ウェストサイドにある日本料理のおいしいお店をお探しですか?OpenTable ならきっと目的にあったお店が見つかります!OpenTable では、世界中のお客様から、毎月 400,000 件以上の評価・口コミをお寄せいただいています。実際にお食事されたユーザのみなさんから投稿される評価や口コミを独自の方法で分析して、カテゴリーごとにランキング情報を抽出しています。ユーザーのみなさんには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報としてランキングをお届けします。お楽しみください!


Manpuku Japanese BBQ Dining Los Angeles/Sawtelle​の写真
4.8
4.8 (255)
50 USドル~
日本料理
ウェスト ロサンゼルス
店舗情報
Traditional Japanese Yakiniku Dining from Tokyo Japan.

ピックアップ!口コミ
Daiei
2024年9月11日にご来店
LAに来てるのに、ついつい日本の焼き肉が恋しくなると来てしまうお店で、毎回安定の美味しい焼肉を食べさせてもらってます。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | West LA​の写真
4.8
4.8 (227)
31~50 USドル
日本料理
ウェスト ロサンゼルス
店舗情報
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.

Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!

Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Shirube​の写真
4.8
4.8 (163)
31~50 USドル
日本料理
サンタ モニカー
店舗情報
The first ever Shirube was established in Tokyo, in 1968, by Takashi Uno, who quickly earned the nickname 'God Father of Izakaya'. Since then, it has become a business passed down from father to sons, who have grown Shirube to 12 locations all over Japan. Kodai and Yudai Uno have brought Shirube to Santa Monica, for its first ever U.S location. We are a traditional, Japanese Izakaya centered around quality food and amazing customer service. Our signature dishes of Sashimi Mori, Aburi Shime Saba, Corn Ribs, and Mentaiko Udon, are rapidly winning the hearts of all who give them a try. Our ever growing cocktail menu, has a blend of sake and shochu based beverages to delight the senses and offer a unique and memorable take on your favorite drinks. The interior is moody and carefully cultivated to give a cozy, intimate feeling to our diners.
Asuka​の写真
4.7
4.7 (224)
50 USドル~
日本料理
ウエストウッド
店舗情報
We adhere to the craftsmanship of traditional Japanese cuisine. Chef Kenkichi Yamamoto handpicks the freshest ingredients of the season, using them to inspire the creation of all his dishes. Our kaiseki prix fixe menu has traditional Japanese flavors mixed with french elements featuring shun (seasonal) ingredients. The 9 courses range from the chef's interpretation of sashimi to unique steamed, boiled and grilled dishes. We have seasonal fish and fish offerings traditionally found in Japanese cuisine as well as other dishes to order a la carte. The menu is set for you to experience a dinning experience like no other. Feast with your eyes and stomach! Enjoy!
Katsuya & SBar – Brentwood – SBE​の写真
4.6
4.6 (2157)
50 USドル~
日本料理
ブレントウッド
店舗情報
Katsuya Brentwood(カツヤ・ブレントウッド)は開店当時にトラベル+レジャーズで「ベストニューレストラン」の1つに選ばれ、最近ではオープンテーブルの「人気レストラン50」にランク入りし、ロサンゼルスタイムズの読者によるカリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」に選ばれています。熟練寿司職人の上地勝也と、デザイン監督のフィリップ・スタルクがダイナミックに手を組んだKatsuyaで、たっぷりと料理を満喫できます。シェフ上地が日本の味をアメリカに合わせて巧みに変化させ、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを用意しています。
Sushi Roku - Santa Monica​の写真
4.6
4.6 (1143)
31~50 USドル
日本料理
サンタ モニカー
店舗情報
Sushi Rokuは、世界中の自然のままの海から最高で最も新鮮な魚を使い、最上級の伝統的な寿司を作り出す熟練の寿司職人のみが成し得る芸術的な技に、カリフォルニア風のアレンジを加えた料理を提供しています。Sushi Rokuは、中南米のハラペーニョ、欧州のオリーブオイルなど、多様で非伝統的な食材を取り入れ、食べるアート作品に仕上げる現代的な寿司のパイオニアです。過去と現在の橋渡しをするユニークな料理は、新しいアイデアと伝統に対する深い敬意を一体化させたいという思いから生まれました。Sushi Rokuの大胆かつ多様なメニューは、温かい特選前菜および冷たい特選前菜、種類豊富なエキゾチックな前菜も用意しています。 Sushi Rokuの奥にあるRobataBarは、炉端焼きスタイルの串焼き、タパススタイルの刺身料理、寿司を提供しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年9月15日にご来店
料理も雰囲気も大満足です。
UO NIGIRI​の写真
4.5
4.5 (5)
50 USドル~
日本料理
マリーナ ・ デル ・ レイ
店舗情報
Casual Style Omakase Sushi Dinning.
Market Fresh Sushi, Within reach.

Kappo Miyabi Santa Monica​の写真
4.5
4.5 (69)
50 USドル~
日本料理
サンタ モニカー
店舗情報
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
Kiitsu​の写真
4.5
4.5 (143)
50 USドル~
日本料理
ブレントウッド
店舗情報
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC).

Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.


Benihana - Santa Monica, CA​の写真
3.9
3.9 (4115)
~30 USドル
日本料理
サンタ モニカー
店舗情報
Benihanaでは他にはないダイニングを体験できます!専属シェフが、グループ用の相席テーブルで伝統的な鉄板焼きの技を披露します。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりして調理する様子を眺めながら、おいしいステーキ、柔らかいチキン、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。腕の良い寿司職人が握る寿司、特製カクテルも用意しています。サンタモニカのダウンタウンに位置し、サードストリートの遊歩道からわずか1ブロックです。Benihanaは、駐車場、映画館、印象的なサンタモニカ・ピア近くの便利な立地です。上階の寿司バーとラウンジでは、鉄板焼きシェフのショーを眺めながら、ヒバチディナーの前のカクテルや食前酒を楽しめます。サンタモニカは、金色のビーチや高級ショッピングで有名な、国際的に有名な都市です。Benihanaはサンタモニカでのすばらしい一日の締めくくりに最適なレストランです。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2020年2月12日にご来店
目の前でのパフォーマンスは 見応え大ありでした( ¨̮ ) またぜひ来店したいお店です
Diners' Choice リストをもっと見る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ