A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.
Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160pp Tues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110pp
Restaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.
Quality Chop House には、レストラン、精肉店、食料品店があります。
メニューは季節に応じており、朝に届いた最高の食材をもとに、毎日変更しています。
ご予約または直接のご来店のいずれも受け付けています。
アラカルトメニューに加えて、大変お得なエクスプレス・プレシアター・セットメニューも提供しています。
7人以上でテーブルをご利用になる場合は、最大10名(または間をつめて12名)まで収容可能なプライベートダイニングルームもあります。季節のメニューも提供しています。詳細についてはお電話でお問い合わせください。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。
St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬 の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。
鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。
ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
In the atmospheric, mediaeval crypt of St Mary le Bow Church, the Cafe Below is a City institution. A quiet oasis from the hectic world above, serving a short menu of British and European dishes, with the occasional curry, the cafe has an ever changing seasonal menu. Being beneath the Bow Bells, naturally we are dedicated to all things London, so we source as locally as possible; our coffee is roasted in Hackney and our beer brewed in the East End. For breakfast, we are the perfect place for a moment of quiet before the day begins or a small or large business meeting, all with Homemade rye toast, River Farm smoked salmon, Brioche French toast and our own granola.
Jay Rayner hailed the cafe as being the "kind of restaurant any hectic city needs"; a quality driven, friendly place where you can meet mates, clients or colleagues, all in the unique setting of a Christopher Wren crypt!
Paternoster Chop House(パタノースター)はチャンネル4で大ヒットしたテレビ番組「First Dates」のレストランとして、より一般的に知られています。セント・ポール大聖堂の真下に位置し、屋外でのランチに最適な広々としたテラス、仕事帰りにドリンクを楽しめる居心地の良いバーを併設しています。最高の食材を使用し、ヘッドシェフJose Lopezによる素朴なメニューを提供しています。
The Lampery, is an all-day dining spot providing good, honest cooking in the heart of historic London. Inspired by our patron, Samuel Pepys, the restaurant delivers a passion for authentic cooking and locally-sourced produce. Located within Apex City of London Hotel, the restaurant serves a menu that celebrates the diverse and eclectic mix that British cuisine is today.
"Strange to see how a good dinner and feasting reconciles everybody" Samuel Pepys’ diary 1665
Mercer Roof Terrace, located on the 7th floor of Vintry & Mercer, takes in the sweep of London’s skyline, from the dome of St Paul’s Cathedral to the glass tip of The Shard.
Outside, guests can enjoy an al fresco dining experience above the city lights in a partially covered settings with comfy blankets and overhead heating perfect for chilly evenings.
Inside, the atmosphere is warm and convivial, with floor-to-ceiling glass doors opening wide to the night’s sky.
You can enjoy a menu that celebrates the best of modern English cooking, showcasing farm-to-table meat, fish and seasonal vegetables cooked using our charcoal oven and our house infused craft cocktails displayed in colourful glass carafes on the bar.
The Libertine brings to life the 450 year history of one of London's most iconic buildings, The Royal Exchange. A spectacular destination for dining, drinking and unwinding located in the vaults of this London landmark. Enjoy wholesome seasonal fare prepared with the finest quality produce from lunch until late. Choose from snacks for the table, starters, seafood dishes, vegetarian and vegan dishes, a selection of dry-aged steaks and grande cuts alongside traditional mains and desserts.