Malaysian Cuisine is known as a fusion of the best of Asia. Our restaurant pays homage to the Malaysian spirit of openness, innovation and "mix and match" to create amazing culinary experiences. As an extension to our highly popular restaurant in Oxford, Zheng Chelsea brings in what we do best to London - delicious food, excellent service and cosy ambiance.
Nanyang Blossom is a stunning contemporary Chinese & Singapore cuisine restaurant crafted by Chef Patron Daren Liew. The name itself tells a beautiful story. When a dish is in full "blossom," it becomes not only visually appealing but also irresistibly delicious.
The concept behind Nanyang Blossom embodies the idea of growth and renewal. Just like a flower blossom into its full beauty, we aim to bring out the authenticity and flavours of Nanyang cuisine. Each dish is carefully crafted to showcase the vibrant and diverse culinary traditions of the Nanyang region.
At Nanyang Blossom every experience is a celebration of the rich heritage and thriving food culture of the Nanyang region. The restaurant invites you to embark on a culinary journey where dishes truly blossom, bringing joy and delight to your taste buds.
Kai MayfairはHarden’s Guide 2009にてロンドンでのベスト中華料理店にランクインし、近年ではミシュランの星を獲得しました。豪華な雰囲気の中で、暖かみのある行き届いたサービスを提供しています。ロマンチックな食事やビジネスでの利用に適しています。
「Beccleuch Estate Sirloin with black pepper, garlic flakes and sliced Chinese croissant」、「Steamed Chilean Sea bass Fillet, Chopped Snow Leaf topped with Shrimp Crumble」はKaiの中国 料理へのモダンなアプローチの一例です。新鮮で革新的なスタイルですが、奥深くには中国のルーツがしっかりと根付いています。
「親切なサービスにより、数回の訪問でまるで常連客であるかのように感じさせます。」Zagat 2009
Hotpot is one of the most signature Chinese cuisines that has been enjoyed for centuries. It is a communal meal where a pot of simmering broth is placed in the centre of the table, and diners can choose from a wide range of ingredients, such as thinly sliced meats, seafood, vegetables, mushrooms and noodles to cook in their chosen flavour of the broth. After which, diners can savour the cooked food in customisable dipping sauces and seasonings.
At Haidilao Hotpot, we are committed to providing a unique and enjoyable dining experience that combines delicious food, a cosy and intimate ambience, and exceptional customer service.
Min Jiangはファッショナブルなケンジントンの中心部、ロイヤルガーデンホテルの10階の高みに位置し、ケンジントンガーデンズ、ハイドパーク、ロンドンの街並みの美しい景色を楽しめます。レストランは深い現代的な赤色の壁に印象的な青と白の中国風花瓶を飾った内装で、思い出に残る食事を経験できます。Min Jiangはランチとディナーに毎日営業し、薪で調理した北京ダックと手の込んだ点心は自慢の品々です。
The Good Earth は30年以上にわたり、ロンドンの中国料理のスタンダードを確立すべく努力してきました。その結果、優れた料理とサービスを提供する店として高い評価を得られたことに、誇りを持っています。The Good Earth は、ロンドンにおける中国料理の歴史を反映しています。芳醇な香りのダックや細長く引き裂いた乾燥牛肉などの伝統料理から、Golden Sands Dover Sole、Wasabi Prawns などの現代的なオ リジナル料理まで、様々な料理を提供しています。Wandsworth Common の新しいレストランは、現代風のアレンジを加えた、とても刺激的なアールデコ調のインテリアデザインとなっています。ご家族の皆様、あらゆる年齢のお子様連れのお客様も歓迎します。お得なランチセットも提供しています。
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!
Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.