Located on the second floor of Bergdorf Goodman's Men's Store, this swanky bar is a midtown gem is not to be missed. Crafted cocktail and curated wines by the glass and bottle. All day menu for foodies and hungry shoppers alike.
Blue Ribbon Brasserieには、賑やかで居心地のいいダイニングルームとフレンドリーなバーがあり、近所の馴染みのお客様、プロの料理人、有名シェフの方々へ22年間サービスを提供してきました。
バーガーとビール、ラムのカルビとボトルのバーガンディー、オイスターとシャンパン等、16:00~04:00まで毎日気分に合わせた食事を楽しめます。
1992年の開業以来、年月をかけてニューヨークの人気店となりました。深夜のレストランとして国際的にも有名になっても地元の方々に気に入られるブランドであり続けることを誇りに思っています。
新しいFour Seasons Hotel New York Downtown内に位置するCUT by Wolfgang Puck(カット・バイ・ウルフギャング・パック)は、ビバリーヒルズ、ラスベガス、ロンドン、シンガポール、バーレーンに続く世界6軒目の店舗です。Kimberly BrownとStrata Architectsの協力により、Studio Jacques Garciaが設計を手掛けた洗練された新しい店内で、朝食や、ランチ、ディナーを提供しています。隣接するCUTラウンジは、バーやラウンジを提供しています。骨髄のフランや、黒豚のポークチョップ、世界各地からの最高級の牛肉の様々なカットなど、Wolfgangの特選料理をお楽しみください。
The Champagne & Caviar Bar recalls the distinctive glamour of a vintage jewel box, presenting a carefully curated selection of the finest Champagnes, Petrossian Caviar and a menu of classic dishes in which caviar is the star. The space features a progression of hand-blown chandeliers, geometric floors of Italian marble, and an ornate coffered ceiling, punctuated by camel mohair velvet seating for an intimate, immersive experience.
For group dining inquiries, please email: GHNYDR@rh.com
A grand yet intimately scaled space, The Dining Room at The Guesthouse offers a live-fire dining experience in a setting defined by floor-to-ceiling travertine, a monolithic hearth, and embedded Molteni rotisseries. The menu features fresh ingredients from select sources, simply and elegantly prepared, along with a selection of Champagnes and wines from around the world.
For group dining inquiries, please email: GHNYDR@rh.com
Tommy Bahama(トミー・バハマ)は静かな空間とホスピタリティに重点を置いた素晴らしい料理を組み合わせ、くつろぎながら比類のないダイニング体験を楽しめる場所を提供しています。休暇中でも、日常生活から離れて一休みしたい場合にも、必ず羽を伸ばせる良い体験となるでしょう。詳細に関してはwww.tommybahama.comをご覧ください。
詳細に関しては、NewYorkEvents@tommybahama.comまでお問い合わせください。
Steps away from The Beekman's centerpiece atrium and the bustle of The Bar Room, is Tom Colicchio's Temple Court. Surrounded by a series of stained-glass windows, and full of historic charm, Temple Court's Dining Room is a destination for the fine dining devout. Now under the stewardship of Executive Chef, Travis Sowards, Temple Court is a tour de force of Tom Colicchio's most classic flavor profiles, reimagined and assembled on a showcase menu in Downtown NYC. *The Bar Room is not reservable through Open Table*