Canopy Wine Lounge is a driving source for wine & community no matter where your palate takes you. To curate this lounge, a partnership formed between longtime Palm Springs local Noah Mamet and the owner of our 15 unique winery properties around the globe. Our decor is a modern take on the popular design of the 1950's, using clean lines, pops of color, and various textured fabrics and fixtures.
To accent our wine bar, we have a custom-built clay amphora where our in-house winemaker will be fermenting and ageing a Californian rosé. Glowing fireplace features highlight our meticulously curated selection of desert plants. Our food bites are meant to be paired with quality-driven wines and lively conversation between friends.
Cieloは、カリフォルニア風にアレンジしたファインダイニングを提供する、大変快適なステーキ&シーフードレストランです。それぞれの料理は伝統的なステーキやシーフード料理にインスパイアされています。カリフォルニアの農場から仕入れた新鮮な食材を使い、ユーモアと遊び心のある盛り付けで提供しています。Cieloは温かみのあるおもてなしで知られ、カジュアルながらもスペシャルなダイニング体験ができます。Cieloはカリフォルニアのカバゾンバレーにあり、パームスプリングスから西へ32kmです。景色のすばらしいサンゴルゴニオ山とサンハシント山の山脈の間に位置しています。CieloはMorongo Resort and Casinoの27階に位置し、美しいシャンデリアが特徴です。Cieloは文字通りMorongo Resort and Casinoの最上階の宝石です。
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
1973年にパームスプリングスの中心部に開店したサンジャシント山脈の麓に位置する Le Vallauris は創業以来パームスプリングス・バレーの最高ランクのレストランであり続けています。ハリウッドにある有名なル・サンジェルマンレストランのオーナーでもあった名の通った店主 Paul Bruggemans が所有し、経営しています。この歴史的建造物は1927年に建てられ、パームスプリングス・バレーのホテルである有名な Desert Inn のオーナーが所有していました。デューク・エリントン、ナット・キング・コール、ルイ・アームストロングやその他多くのゲストのため、沢山の壮大なパーティーがホテルの中で開かれていました。第二次世界大戦中にバルジの戦いの作戦を練るためパットン将軍がパームスプリングスに本拠地を置いていた時、このホテルは 彼のお気に入りの場所でした。後にレストランが設立された時、大統領やハリウッドの上流階級にとってお気に入りの場所となりました。巨大イチジクの木が横にずらりと並んでいる有名なパティオで食事をとれます。このパティオは夏には涼しく冬には暖かくなります。
Our philosophy is to attempt to source wild-caught fish, local pasture-raised poultry and grass-fed poultry, as well as plant-based meals that promise to be flavorful options to those who choose to eat meat-free. We offer allergen sensitive options for gluten-free, dairy-free, nut and seed free. Whenever possible we strive to offerproducts without hormones and steroids and the restaurant strives to be cruelty free and to supports local organic, biodynamic and sustainable farms. Provisions not made in house will be sourced from the coolest epicureans. Health conscious casual fine dine in a beautiful setting with live entertainment nightly. Indoor/outdoor dining. Palm Spring's Life best new restaurant and Wine Spectator award winner. GREAT FOOD, GREAT DRINKS, and a GREAT TIME!
The Edge Steakhouseはガラス張りのステーキハウスで、丘のすばらしい景色を楽しめる崖の上に位置しています。店内はドラマチックな雰囲気で、おいしい料理、イブニングカクテル、パーム・スプリングス・バレーの星を眺めるのに最適です。丁寧な接客を大切にしており、厳選のワイン、プレミアムカクテル、シェフのおまかせ、モダンなステーキハウスの定番熟成プライム肉、独創的な前菜等、全て地元の業者からオーガニック食材を仕入れて提供しています。
店名をLG's Prime Steakhouseとしたのは、プライムはいかなる基準からしても最高だからです。プライムステーキは、究極のステーキダイニング経験を定義する、味と食感の独特の組み合わせをもたらすのに必要な霜降りとなっています。オーナーのゲイル・グリーンバーグは細部まで責任を持って、クオリティとサービスが期待を超えるよう努めています。当店では乾燥熟成USDA プライムビーフのみを提供しています。看板メニューには、 24オンスの乾燥熟成ポーターハウスの「王冠の宝石(Jewel in the Crown)」、巨大な32オンスの骨付きリブアイ、4&8ボーンのコロラドラムラック、新鮮なシーフードがあります。ザガットの「街でベストのステーキ」賞を受賞し、トム・ホランのトップ10リストに常にランクインしています。