Located inside Jacksonville's Mayo Clinic, M Brothers is the newest venture by the Medure Brothers, Chef Matthew and David Medure. Our menu has a focus on fresh seafood with an Asian and Mediterranean flair. Visit our lounge for a craft cocktail or select a bottle of wine from our extensive list. Serving Lunch and Dinner Monday - Saturday.
The Blue Fish Restaurant and Oyster Barは、ジャクソンビル有数の歴史的なエイボンデールに位置しています。ジャクソンビルのダウンタウンからわずか数分のロケーションにあり、種類豊富な特選生牡蠣、上質なステーキ、新鮮な魚介類、ディナースペシャルなど、最も新鮮なシーフードを使用した創作料理の数々を提供しています。軽めのメニューも用意しています。ジャクソンビル一押しのハッピーアワーを、毎日15:00〜19:00まで開催しています。パティオの屋外席も利用できます。手頃な価格のワインリストでは、60種類 以上ものグラスワインを楽しめます。本格的なバー2軒のほか、上階には深夜まで楽しめるクラブを併設しています。高級感のあるカジュアルなレストランで、ビジネスまたは友達や家族との食事やデートなどカジュアルディナーにぴったりです。最大70名まで収容可能なプライベートダイニングルームをはじめ、本格的なパーティー会場も利用できます。
The Reef(旧Comptons)はUsinaファミリーにより建てられたレストランで、Usina Bridgeから北に4.8kmの何世代にもわたり家族が所有する静かなノースビーチのオーシャンフロントに位置します。1989年に創業したComptonsは10年にわたり大きな成功を収めましたが、1999年にCompton氏の病気やハリケーン被害のため休業となりました。フロリダ北東部には数軒の本格的なオーシャンフロントのレストランがあり、その1軒であるThe Reefは2002年にUsinaファミリーの直営下でリニューアルオープンしました。店内からは見事な景色を望めます。店内のどの席からも素晴らしい景色を望め、近年新設したデッキでは海の景色だけではなく波の音や鳥のさえずりを耳にできます。シェフのBob Henleが手掛けるメニューには、可能な限り地元の新鮮な食材を使用した魚や魚介類のメニューを中心に、牛肉、鶏肉のパスタ、特製料理を用意しています。
Joe’s Crab Shack offers a variety of favorites from all parts of the sea and shore. From its extensive menu, guests can choose from buckets of seasonal seafood, fried shrimp platters and fish dishes, as well as options from the “mainland” that include steak, sandwiches, and chicken. Guests can indulge in over-sized and creative cocktails, such as the Shark Bite which is playfully garnished with a shark toy. Since its inception, Joe’s popularity has stemmed not only from its menu, but also its retail store. With various pieces of merchandise for purchase, including the ever-popular tie-dye T-shirt with the phrase “Peace, Love and Crabs,” Joe’s has become synonymous with the word “fun.”