La Chaumiereは、フランスの田舎のインで 食事をしている気分にさせてくれます。創業39年のLa Chaumiereでは、エスカルゴ・アン・コキーユ、ブーダン・ブラン、カワカマスのクネル、カスレ、グランマルニエ・スフレなどの伝統的な料理を提供しています。焼きガキ、ヨーロッパソール、ウサギ肉などの季節の食材、魚介類、狩猟肉を現代的にアレンジしたシェフPatrickの特製料理もご堪能ください。La Chaumiereは1978年より、「ベストレストラン100」賞を29回獲得しています!
Chez Billy Sudは、ジョージタウン中心部に位置する身近なフレンチレストランです。エグゼクティブシェフのブレンダン・レトワールのメニューでは、南フランスの料理を紹介しています。Chez Billy Sudでは、歴史と陽気さに 満ちた居心地の良い雰囲気の中で手作りカクテルとフランスにこだわったワインリストを提供しています。Chez Billy Sudでは、伝統を祝福しつつも、高級料理と最適なワインで至福を感じるときのそれを超えた存在を歓迎しています。
Part neighborhood café, part energetic bistro, Petite Cerise is located in a bright and lively historic corner space in Shaw/Mount Vernon Triangle. Petite Cerise features separate à la carte menus for brunch, lunch, and dinner. In addition, Petite Cerise has a Coffee Counter open Tuesday - Friday opening at 8am serving classic coffee and espresso preparations, housemade pastries, and other breakfast items to go or sit down.
Dinner offers both an à la carte menu along with a Prix Fixe option. The focus in the evening is to craft unique and innovative dishes utilizing the very best ingredients within the Mid-Atlantic region and beyond skillfully prepared through a French lens.
If you decide to join us for a morning coffee, quick mid-day bite, stretch out your lunch over a glass of wine, or gather with friends for an indulgent and creative dinner, we invite you here to celebrate and enjoy.
The Oval Room(ジ・オーバル・ルーム)は、ホワイトハウスの向かいにあるファラガット広場の近くに位置するエレガントで洗練されたレストランです。政治家、ジャーナリスト、ロビイスト、弁護士、元大統領の間で人気があります。現代的かつシックな内装で、プライベートダイニングも提供しています。料理評論家や愛好家を魅了した現代的な季節のアメリカ料理を楽しめます。The Oval Roomの花が咲き乱れるパティオは、米国で最高の屋外ダイニングスポットのひとつであるとUSAトゥデイが述べています。The Oval Roomは北米優秀レストラン賞(Distinguished Restaurant of North America Award)の受賞歴があるほか、モダン・ラグジュアリー・ワシントンDCの「レストラン・オブ・ザ・イヤー」も授与しました。The Oval Roomでは、エグゼクティブシェフであるJohn Melfiと彼のチームが素晴らしい季節の料理を用意してお待ちしています。モダン・ラグジュアリー・ワシントンDCの記事は、以下のURLをご覧ください:
http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Located in Dupont Circle in Washington, D.C., Bistrot Du Coin serves up delicious French cuisine. Its very relaxed setting features picnic-style table cloths and a second floor to accommodate a packed house. Owners Yannis Felix and Michel Verdon opened Bistrot Du Coin's doors in 2000 for patrons to converse and have fun while enjoying their meals. It offers hearty starters such as French onion soup and fresh, crisp salads, steamed mussels and sautéed foie gras. Veal stew in a creamy sauce, braised chicken in white wine and pan-seared salmon topped with a fresh herb sauce are filling main courses to try.
Bistrot Du Coin hosts parties to celebrate popular French events throughout the year, and it serves brunch on the weekend with its own menu. This restaurant has an extensive wine list, but also offers cocktails and apéritif. It is open year-round and welcomes reservations.
A cozy full service restaurant in the heart of Capitol Hill. With executive chef Joseph Nardo in our kitchen, and known Capitol Hill restaurant alumni Bart Hutchins on our floor; come and join us for cocktails, wines, and well composed french dishes in the evening. Or if you are an early bird, we have a full cafe and daytime service offering our house blend espresso, a beautiful selection of teas, and a separate daytime food menu to help you start your day. We are open Wednesday to Sunday. Our daytime service is 8am till 3pm, and dinner is from 5pm till late.