Upscale Korean Steakhouse offering the finest selection of beef with a bold Korean flavor and seafood centric menu. Paired with delicious cocktails and eclectic wines, the sophisticated settings and refined service set the tone for a great experience.
Our dinner prix-fixe menu presents the full experience of our best offerings while the lunch menu takes a lighter approach.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
The Capital Grilleのワインと料理で、素晴らしいひと時を過ごしませんか。店内の精肉店で熟成され、ハンドカットされたステーキは全国的に有名で、新鮮なシーフード、創造的なサイドディッシュ、毎日店内で作られる最高のデザートを楽しめます。すべての料理とデザートに合わせた絶賛のワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが厳選した世界各国350ラベル以上のワインを取り揃えています。洗練された快適なダイニングルームで気配りの行き届いた丁寧なサービスを体験してください。最先端のメディア設備が整った個室は完璧なイベントを演出してくれます。The Capital Grilleは、記念すべき夜や午後の素晴らしい食事にぴったりです。インターナショナルドライブと州道7号線の角に位置しています。
Ruth's Chris Steak House in Reston, VA serves the finest USDA Prime beef available, broiled at 1,800° and served on 500° plates, so your steak stays hot, juicy and delicious from first bite to last. Enjoy our New Orleans-inspired appetizers, USDA Prime steaks, fresh seafood, signature side dishes and homemade desserts. All this while you enjoy our warm, inviting atmosphere and Ruth's Chris' genuine hospitality. So whether you're a regular or have just been wondering what all the buzz is about, Ruth's Chris is the perfect excuse to enjoy the perfect night out. Dinner is served nightly, reservations are suggested and private dining and off site catering may be arranged.
The Capital Grilleでは、魅力的な雰囲気の中でワインと料理を心ゆくまで楽しめます。店内にある直営精肉店でハンドカットした熟成肉のステーキは国内でも有名で、新鮮なシーフード、クリエイティブな付け合せ、毎日作られる最高のデザートも用意しています。高い評価を得ているワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが厳選した世界各国の350以上の銘柄を取り揃えています。快適で洗練されたダイニングルームでは行き届いたサービスを提供し、最先端のメディア設備が整った個室では素晴らしいイベントを演出します。The Capital Grilleは、記念のディナーや午後の贅沢な食事にぴったりです。6番通りとペンシルベニア通りの角に位置しています。
季節の食材を中心とした現代的なアメリカ料理が特色のBOURBON STEAKは、ナチュラルでオーガニック、ホルモンフリーのビーフカット、世界中からの新鮮なシーフードを提供しています。BOURBON STEAKでは全ての肉はグリルの前に、レッドミートはバター、ラムはオリーブオイル、ポークはベーコンファットを用いて、食欲をそそる柔らかさになるよう下ごしらえされています。
首都での活発な昼間の食事に焦点を当てたBOURBON STEAKは、ランチサービスを提供するマイケル・ミナの初めてのレストランです。新メニューのサラダのアントレや、オーブンからの自家製の焼きたてのパンを楽しめます。
Rockwell Group of New Yorkが手がけたデザインは、ミナのモダンアメリカ料理のエレガントなカジュアルさを反映し、ホテルの伝統的な名声にも敬意を表しています。店内のスペースには、シードガラスやスリガラスからスティッチ入りのレザーやウッドまで、ナチュラルマテリアルや細工を用いたアクセントの装飾が施されています。
The Capital Grilleでは、ワインや料理、素晴らしい雰囲気を心ゆくまで楽しめます。店内の精肉店でハンドカットした熟成肉のステーキは国内でも有名で、新鮮なシーフード、独創的なサイドディッシュ、店内で毎日作られる最高のデザートを楽しめます。The Capital Grille'sのソムリエが厳選した世界各国からの350種類以上のワインを含む絶賛のワインリストをすべての料理に添えています。洗練された快適なダイニングルームでは隅々まで行き届いたサービスを提供しています。最先端のメディア設備が整った個室が完璧なイベントを演出します。The Capital Grilleでの高級ダイニングで、思い出に残る夜や午後をお過ごしください。
Bobby Van's SteakhouseはWashington Magazine紙でトップステーキハウス、Washingtonian紙でD.C.のベストポーターハウスと称賛されています。乾燥熟成プライムビーフのほか、新鮮なシーフードや特製料理を堪能できます。Wine Spectatorの最優秀賞を受賞したワインリストを用意しています。