State Fare Kitchenは、カリフォルニアの貴重な収穫物や食材に敬意を表するレストランです。南カリフォルニアの内陸部コーアチェラ・バレーと太平洋岸の最高の業者によって提供される食材にインスピレーションを得ています。毎日の朝食、ランチ、ディナー、日曜のブランチにカリフォルニアで最高のものを味わえます。シェフが調理する姿が見られる活気あるキッチン、シェフズテーブル、個室があり、新鮮でクリエイティブなカリフォルニアのメニューを楽しめます。レストランでは、暖炉のそばのこぢんまりとした「スナッ グ」席、プライベートダイニングルーム、焚き火の側のリラックスできるパティオ・ダイニング、庭園とプールを見渡せる広大なテラスなど、親密なムードの席から活気ある雰囲気の席まで幅広く用意しています。お客様の希望に対応できるよう最善を尽くしていますが、テラス席の特別リクエストには空き状況によりご希望に添えない場合があります。
Join us for "An Evening at State Fare: A Grand Reopening Celebration" as we unveil our newly reimagined restaurant concept at The Ritz-Carlton Rancho Mirage. Experience a sophisticated dining journey led by our new Chef de Cuisine, Steven Roscoe, featuring an exclusive debut menu designed to delight the senses. Enjoy live music from the renowned Dave Damiani Trio, exceptional cocktails, and elegant decor that reflects the beauty of the desert. Be part of this unforgettable night as we celebrate a new chapter for State Fare Bar & Kitchen. Reservations are limited—secure your table today!
Christmas Day Buffet
一人当たり$55.00~$115.00
2024年12月25日のみ表示する
Gather with loved ones for an afternoon of live entertainment and seasonal delights in State Fare Bar & Kitchen. Savor exquisite flavors like Maine lobster bisque, pasta alla ruota, prime rib, and freshly shucked oysters, all complemented by a tempting selection of irresistible desserts. Top off your experience with our bubbly bar, featuring a curated selection of sparkling wines and champagne to add a festive touch to your celebration.
11:30am-2:30pm in the State Fare Bar & Kitchen
$115.00 Per Adult / $55.00 Per Child (ages 3-10)