アトランタメトロのVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Bones
ステーキ•バックヘッドBonesは、ザガットのアメリカ全土のステーキハウスにおける食事とサービスの最高点を獲得しています。ザガット・サーベイでもアトランタの全ジャンルのレストランで1位となりました。Bonesが過去38年間アトランタのスタイリッシュの基準として認められてきたのも納得の最高の料理と絶賛のワインセラーを提供しています。
Hal's - Buckhead
ステーキ•バックヘッドトレンドよりもおいしさを重視するHal'sは、典型的な高級レストランではありませんが、料理のレベルは引けを取りません。白いテーブルクロスがかかり、花が飾られ、温かみのあるレンガを使った内装で、キャンドルライトが灯ります。
Yeppa & Co
イタリア料理•バックヘッドWelcome to YEPPA & Co.! Named for a verbal exclamation expressing joy and excitement. Created by the minds behind Storico Fresco and Forza Storico, our menu draws inspiration from the sun-kissed coastal city of Rimini in Italy's Emilia-Romagna region, nestled along the Adriatic Sea. Picture a culinary journey featuring cured meats and cheeses, grilled skewers, seafood dishes, focaccia pizza and panini, as well as hearty house-made pastas. Rev up the excitement in our F1-themed space, where Italian-inspired cocktails flow and the adrenaline of F1 races fills the air. Join us, and let's find YEPPA together!
TWO urban licks
アメリカ料理•Poncey-HighlandTWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
Bistro Niko
フランス料理•バックヘッドパリの雰囲気を感じられるBistro Nikoは、バックヘッドの中心部に位置するレストランです。モダンなフランス料理はシンプルかつ本格的で、手頃な価格のワインリスト、魅力的なカクテル、種類豊富なクラフトビールも提供しています。地元のレストランBistro Nikoは、高い天井、パリのアート作品、ピーチツリーを一望するパティオが特徴的です。
The Garden Room
アメリカ料理(コンテンポラリー)•バックヘッドWelcome to our Garden. A place to celebrate, unwind and step away from the noise of life. An unexpected escape from the routine. Experience an unforgettable chef-driven cuisine and indulge in innovative cocktails while surrounded by lush florals that warmly welcome you. The sense of community and euphoria will captivate one’s sense of belongingness. A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation. Kindly note, all guests in your party must arrive prior to being seated. Valet parking is available at St. Regis Atlanta. The cost is $15 after validation. Please validate your ticket at the host stand. *We are unable to validate self-parking.
Yebo Beach Haus
南アフリカ料理•バックヘッド沿岸風のコンセプトYebo Beach Hausは、レストランオーナーであるジャスティン・アンソニーのユニークなアメリカ料理のフュージョンを組み合わせた、その名を冠する南アフリカ料理を提供しています。ハンプトンズ・ミーツ・カリフォルニア・ビーチスタイル、シェアするのに完璧なシックなメニューのオプションに加えて、ケープタウンの影響を受けたデザインを提供し、バックヘッド中心部のエキゾチックな隠れ家となっています。
Little Alley Steak - Buckhead
ステーキハウス•バックヘッドA top-notch charcuterie. A full decanting service with an impressive wine list. A bourbon collection you wouldn’t believe. The newest edition to Buckhead, Little Alley Steak, rivals the greatest of steakhouses including Peter Luger’s in New York or Bern’s in Tampa. Creators of top OTP hotspots, Hicham Azhari and Fikret Kovac are digging into the past to create a relaxed, late 1800′s-inspired space.
Amore e Amore
イタリア料理•インマン パーク- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
South City Kitchen Midtown
アメリカ地方料理(南部)•ミッドタウンSouth City Kitchen Midtownは20年以上アトランタのお気に入りのレストランの一つで、洗練されたアレンジを加えた現代的な南部料理を提供しています。アトランタのエネルギーと南部の家の温かさが調和したレストランで、市内の有名なクレセント・アベニュー沿いの改装された歴史的なバンガローに位置しています。 オープンキッチンの様子や、市内最高のパティオでアトランタのスカイラインの景色を眺めながら、エビ&グリッツ、バターミルク・フライドチキン、シー・クラブスープ、フライドグリーントマト、バナナプディングなどの地元料理を楽しめます。 ニューサウスの真の 食事のスタイルを体験できます。レストランはバリアフリー対応ではありませんのでご注意ください。
Ela
地中海料理•バージニア・ハイランドEla Mezze + Spirits is a culinary journey through the diverse tapestry of the Mediterranean, with a welcoming twist that beckons you to explore further. Situated in the vibrant neighborhood of VaHi, Ela takes patrons on a Grand Tour of flavors including charcoal-grilled meats, fresh seafood, spices, regional wines and curated cocktails influenced by travels from Morocco to Greece, Israel, Turkey and back. A testament to the region’s history of trade and cultural exchange, Ela’s offerings result in a sensory mosaic as vast and intricate as the sea itself and the lands surrounding it. At Ela everything is shareable, because to us, the best dishes spark the best stories, especially when surrounded by friends -- both old and new.
Chops Lobster Bar - Atlanta
ステーキ•バックヘッドChops Lobster Barは、シーフードとステーキを愛する人の楽園です。モザイクスタイルのダイニングルームで、サバンナ・ランプ・クラブカクテルや有名なジャンボ・バッター・フライドロブスターテールのような特製料理を楽しめます。Chopsの居心地の良いバーでは、ディナー前のカクテルを楽しめ、種類豊富なワインも用意しています。適切な服装でご来店ください。
Atlas
アメリカ料理(コンテンポラリー)•バックヘッドAtlas Buckheadは地元農家から新鮮な素材を取り寄せ、ヨーロッパ風のアレンジを加えた選りすぐりのアメリカ季節料理を提供するレストランです。セント・レジス・アトランタに位置し、社長ジェイソン・バッブと料理長ギャリー・クラスカラ、シェフのクリストファ・グロスマンが比類ない食体験を南部の中心地で提供しています。 きめ細やかな配慮はメニューだけでなく、店内のデザインにも行き渡り、傑出した食事のひと時を演出します。エメラルドグリーンの塗り壁にフロイト、シャガ ール、ベーコン、レジェなど20世紀の世界的芸術家の作品をあしらい、特にルイスの作品においては、ひとつひとつの作品を堪能できるよう特に注意して選択、配置しています。 ザガット誌から「期待度ナンバーワンレストラン」2015年度に選ばれています。
White Bull
ファーム・トゥ・テーブル•ディケーターThe White Bull is a farm-forward restaurant utilizing only GA grown products. Chef Pat Pascarella gives respect to his Italian culture by milling his own grain for both our house made bread and house made pasta. We feature local farms all over the menu, such as; cheeses, honey, meats, vegetables and fish.Ernest Hemingway once named a blank piece of paper "The White Bull." Welcome to our blank canvas.
Indaco - Atlanta
イタリア料理•Poncey-HighlandIndaco Atlanta on the BeltLine offers a blend of elevated and casual dining with a modern, Italian menu. Enjoy house-made pastas and wood-fired pizzas along with classic piatti, a fresh cocktail menu and an Italian-forward wine list.
The Alden
アメリカ料理•チャンブリーThe Alden is dedicated to bringing joy to our guests through a culinary celebration. Recently named a Michelin Recommended Restaurant, The Alden embodies its meaning, “friend to all,” by creating a warm, convivial atmosphere. Inspired by Chef Jared Hucks’ global culinary journey, our daily menu celebrates local, seasonal ingredients through shareable dishes designed to spark conversation and delight. For a more intimate experience, join us at the Chef’s Counter for a seven-course tasting menu, where you can witness the kitchen in action. Our thoughtfully curated wine list complements each dish. Chef Jared’s philosophy, “Love It Up,” is reflected in every meal. We look forward to welcoming you to The Alden for a memorable dining experience.
Marcel
ステーキハウス•ミッドタウン ・ ウエストFord Fryによる一流のステーキハウス&バーです。店名はMarcel Cerdanに因んだものです。彼は、ボクシング、戦争、結婚、Edith Piafとの不倫(飛行機が山に墜落するまで不倫を止めなかった)で有名なフランスのロマンチックな格闘家でした。Marcelは、かつて人々がその瞬間を生き、退屈なことは気にしなかった時代のように、価格に見合う最高のステーキをはじめ、愛の残る食事を提供しています。
Blue Ridge Grill
アメリカ料理•バックヘッドBlue Ridge Grillは山小屋を利用したアメリカングリルのレストランです。新鮮なシーフードや高級ヒッコリー焼きステーキ、地元の新鮮な食材、受賞歴のあるワインセラーを提供しています。