Best Quality Daughter
未指定•ダウンタウンBest Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Clementine
アメリカ料理(コンテンポラリー)•North CentralAt Clementine, we’re serving seasonal, innovative eats in a modern & lively atmosphere. Our team, led by John (2023 James Beard nominee for Best Chef: Texas) and Elise Russ, draws inspiration from diverse global flavors. Our ever-evolving menu guarantees fresh and exciting options, while our dishes like the White Mushroom Salad, Ricotta Cavatelli and Clementine Crunch Bar remain cherished favorites. Our beverage menu is small but mighty, carefully curated to include only the most delicious wines & beers from our absolute favorite producers expertly selected to elevate your dining experience. Want your own bottle? Our corkage fee is $35 per 750ml.Our Dining Room provides comfortable indoor seating, while the Kitchen Bar boasts an exciting vantage point overlooking our open kitchen, allowing you to witness the creation of each dish. For a change of scenery, our covered patio, is perfect for al fresco dining, complete with heaters and blankets to keep you cozy on those cool nights.
Cured
ファーム・トゥ・テーブル•ダウンタウン2013年12月オープンしたCuredはシェフSteve McHughの初の待望のガストロパブで、かつて有名なパール・ブリューイング・カンパニーの社長本社であった築100年の建物を利用しています。このベテランシェフはシェフJohn Beshのメインシェフとしてニューオーリンズで10年、その後、サン・アントニオのLükeで2年働きました。しかし彼の最も輝かしい成果はがんを克服したことです。この人生を変えるような勝利の後、McHughは彼の克服と職人による塩漬肉の両方の意をこめてCuredという名のレストランの開店に着手しました。それには彼自身の治癒を助けた素材の純化、そして実践的な方法論が込められています。メニューにはスイートポテト・アニョロッティのバーボンブラウンシュガー&セージ添え、じっくり調理されたヘリテージ・フォグのスモーク・アンドゥイユ&オクラ添えなどの手作りの季節料理が含まれます。McHughは、各豚肉ボードの注文につき1ドルを様々な慈善団体に四半期毎に寄付する「美食の寄付」を行っています。
Biga on the Banks
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウンブルース・オーデンのBIGA ON THE BANKSは、サンアントニオのダウンタウンの一等地、モダンなインターナショナル・センターに位置する受賞歴のあるレストランです。木陰になった川のロマンチックな分岐点を一望できます。Bigaが超モダンな料理を楽しめるレストランとして営業を再開したことにより、サンアントニオのリバーウォークは今までにないレベルの食事ができるスポットとして近年発展しています。グルメ雑誌からテキサス州で5本の指に入るレストランに選ばれたBigaは、サンアントニオらしいカジュアルで落ち着いた雰囲気に包まれています。シェフのオーデンにとって、洗練された料理とは決して凝り過ぎた料理を意味するものではありません。オーデンの輝かしい料理バックグラウンドがレストランの斬新でエネルギッシュなデザインと相まって、Biga on the Banksはテキサス州で真に優れたレストランの1つとして注目を浴びています。
Leche de Tigre Cebicheria Peruana
ペルー料理•ダウンタウン*2024 Michelin Recommended* & *James Beard Nomination for Best Chef Texas 2025* - Leche de Tigre is a Peruvian cebichería and pisco bar in Southtown, San Antonio. Chef Emil Oliva has curated a menu that celebrates Peruvian cuisine in an authentic yet not traditional way using nikkei techniques, chifa recipes, criollo traditions, spanish and Italian influences. We invite you to experience different spaces in our restaurant. We have the greenhouse for a nice cozy space filled with plants, perfect for larger and private parties as well. Our ceviche bar where guests are able to have a much more personable experience with the chefs and the food. A Pisco bar full of talented bartenders curating amazing cocktails. Our dining room, exciting, busy, warm, and full of life. We also offer shaded front patio with a busy street and a covered back patio experience with beautiful trees surrounding us. We look forward to serving you, welcome to our home.
Pharm Table
ファーム・トゥ・テーブル•ダウンタウンOur verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Bliss Restaurant
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウンBlissはサンアントニオで最高の品質、サービス、雰囲気を提供するレストランとして常に名を連ねています。Blissはサンアントニオのダウンタウンにある急成長中のサウスタウン地区からわずか数ブロックの場所に位置します。あらゆる面で誠実な手厚いもてなしの形を追求しています。Blissでは現代的なアメリカ料理を提供し、定期的に変わるメニューはありきたりでなじみあるものよりも、旬の食材や創作料理に重点を置いています。心を 尽くした快適な環境の中で、リラックスしながら優雅な食事を楽しんでいただけるように努めています。