サン アントニオのVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Best Quality Daughter
未指定•ダウンタウンBest Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Cured
ファーム・トゥ・テーブル•ダウンタウン2013年12月オープンしたCuredはシェフSteve McHughの初の待望のガストロパブで、かつて有名なパール・ブリューイング・カンパニーの社長本社であった築100年の建物を利用しています。このベテランシェフはシェフJohn Beshのメインシェフとしてニューオーリンズで10年、その後、サン・アントニオのLükeで2年働きました。しかし彼の最も輝かしい成果はがんを克服したことです。この人生を変えるような勝利の後、McHughは彼の克服と職人による塩漬肉の両方の意をこめてCuredという名のレストランの開店に着手しました。それには彼自身の治癒を助けた素材の純化、そして実践的な方法論が込められています。メニューにはスイートポテト・アニョロッティの バーボンブラウンシュガー&セージ添え、じっくり調理されたヘリテージ・フォグのスモーク・アンドゥイユ&オクラ添えなどの手作りの季節料理が含まれます。McHughは、各豚肉ボードの注文につき1ドルを様々な慈善団体に四半期毎に寄付する「美食の寄付」を行っています。
Clementine
アメリカ料理(コンテンポラリー)•North CentralAt Clementine, we’re serving seasonal, innovative eats in a modern & lively atmosphere. Our team, led by John (2023 James Beard nominee for Best Chef: Texas) and Elise Russ, draws inspiration from diverse global flavors. Our ever-evolving menu guarantees fresh and exciting options, while our dishes like the White Mushroom Salad, Ricotta Cavatelli and Clementine Crunch Bar remain cherished favorites. Our beverage menu is small but mighty, carefully curated to include only the most delicious wines & beers from our absolute favorite producers expertly selected to elevate your dining experience. Want your own bottle? Our corkage fee is $35 per 750ml.Our Dining Room provides comfortable indoor seating, while the Kitchen Bar boasts an exciting vantage point overlooking our open kitchen, allowing you to witness the creation of each dish. For a change of scenery, our covered patio, is perfect for al fresco dining, complete with heaters and blankets to keep you cozy on those cool nights.
Biga on the Banks
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウンブルース・オーデンのBIGA ON THE BANKSは、サンアントニオのダウンタウンの一等地、モダンなインターナショナル・センターに位置する受賞歴のあるレストランです。木陰になった川のロマンチックな分岐点を一望できます。Bigaが超モダンな料理を楽しめるレストランとして営業を再開したことにより、サンアントニオのリバーウォークは今までにないレベルの食事ができるスポットとして近年発展しています 。グルメ雑誌からテキサス州で5本の指に入るレストランに選ばれたBigaは、サンアントニオらしいカジュアルで落ち着いた雰囲気に包まれています。シェフのオーデンにとって、洗練された料理とは決して凝り過ぎた料理を意味するものではありません。オーデンの輝かしい料理バックグラウンドがレストランの斬新でエネルギッシュなデザインと相まって、Biga on the Banksはテキサス州で真に優れたレストランの1つとして注目を浴びています。
Bliss Restaurant
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウ ンBlissはサンアントニオで最高の品質、サービス、雰囲気を提供するレストランとして常に名を連ねています。Blissはサンアントニオのダウンタウンにある急成長中のサウスタウン地区からわずか数ブロックの場所に位置します。あらゆる面で誠実な手厚いもてなしの形を追求しています。Blissでは現代的なアメリカ料理を提供し、定期的に変わるメニューはありきたりでなじみあるものよりも、旬の食材や創作料理に重点を置いています。心を尽くした快適な環境の中で、リラックスしながら優雅な食事を楽しんでいただけるように努めています。
Pharm Table
ファーム・トゥ・テーブル•ダウンタウンSouthtown restaurant featuring globally inspired food, locally sourced ingredients, a spice library, botanical cocktails, and natural wines. At Pharm Table there is a seat for everyone; we can accommodate food preferences and allergies as our kitchen is gluten and dairy free. We feature regeneratively-farmed meats, as well as a large selection of vegetarian dishes.*We love large parties! We offer ala carte menu options for groups eight and under. Groups larger than eight can enjoy our "Rasas" experience, a family-style, chef-curated menu that reflects the ethos of our kitchen. Email support@pharmtable.com to book a table.*We validate parking for up to 90 minutes * We kindly ask for no more than two credit cards payments per reservation.*Table reservations for 5 or less are held for 1.5 hours unless you submit a request prior to arriving.