オースティンのVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Red Ash Italia
イタリア料理•ダウンタウンテキサス州オースティンの倉庫地区にあるRed Ash Italia(レッド・アッシュ・イタリア)は、シンプルで現代的な内装の広々としたレストランで、薪火で調理したイタリア料理を提供しています。シェフでオーナーのJohn Carver氏とスタッフが創作する様々な特別料理を楽しめます。自家製パスタや新鮮なシーフードやプライムステーキはすべて薪火のグリル、オーブン、鉄板で調理されます。国際的なワインリスト、特製カクテル、地元のビールが揃っています。料理のお供にはドルチェやグラッパ、アマロまたはヴィーノドルチェをどうぞ。
Sammie's Italian
イタリア料理•ダウンタウンSammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
Este
メキシコ料理(コンテンポラリー)•イースト・オースティンNestled between East Austin neighborhoods, Este celebrates fresh seafood, Mexican cuisine, and charcoal cooking. From the team behind the East 6th favorite, Suerte, Chef Fermin and restaurateur Sam Hellman-Mass are taking their love for masa coastal. In a location with a rich history, Este’s bright dining spaces, artisan decor and spacious outdoor deck bring the energy of seaside towns to East Austin. An extensive wine list and vibrant coastal-inspired cocktails are the perfect pairing for aguachiles, ceviches, oysters y otros mariscos!
Clark's Oyster Bar - Austin
シーフード・海鮮料理•ダウンタウンClark'sでは鮮度、地元産、シンプルな調理法、繊細さ、清潔で美しい演出法にこだわった、アメリカの伝統的な魚介類料理を提供しています。 Clark'sではテキサス湾から北東海岸線地域一帯の伝統的なメニューから発想を得た料理を提供しています。大盛りの料理(牡蠣、冷製料理、魚介類料理、キャビアなど)、北アメリカ周辺の小規模業者から仕入れた最高に新鮮な牡蠣、魚介類の冷製盛り合わせ、とても新鮮な日替 わりメニューなどを楽しめます。
Jeffrey's Restaurant
アメリカ料理•セントラル・オースティンJeffrey's Restaurant & Barは、1975年からオースティンで高級ダイニングを提供しています。2012年に大規模な改装のため閉店し、オースティンのプレミアレストラングループ、McGuire Moorman Hospitalityの指導の下、再オープンしました。ダウンタウン西部の静かな地区に位置するレストランには活気あるバーと3室の独特なダイニングルームがあり、乾燥熟成させたプライムステーキ、 最新版の古典的高級ダイニング、地元の食材を使用したメニューを提供しています。プライベートダイニングが可能で、無料のバレーパーキングも利用できます。地元のカーサービスも提供しています。 Josephine Houseでは、ランチ、ブランチ、ハッピーアワー、ディナーのほか、月曜の夜はステーキ&フライドポテトを提供しています。The Clarksvilleコテージには、コーヒーやカクテルが楽しめる小さな大理石のバー、居心地のよいテーブル席のあるダイニングルーム、日陰のパティオがあり、前庭の芝地ではくつろぎのひと時を過ごせます。シェフのAlex Manleyとチームは、地元の最高の食材を使用した多岐にわたる日替わりメニューを用意しています。
Hestia
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウンHestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
Suerte
メキシコ料理(コンテンポラリー)•イースト・オースティンSuerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.
Perla's Seafood and Oyster Bar
シーフード・海鮮料理•ダウンタウンPerla(パルラ)は、 メキシコ湾で取れた新鮮な魚や牡蠣、世界各地から毎日空輸で仕入れる食材を使用しています。バーではおいしい海岸風のカクテルやワインメニュー(スパークリング、ロゼ、白ワイン)を提供しています。 Perlaにはオークの木陰ができるオースティンで最も美しいパティオ、風通しがよく快適なダイニングエリアには海水の大きな水槽、コンクリートのオイスターバーとオープンキッチンがあります。
Ranch 616
アメリカ地方料理(南西部)•ダウンタウンSouth Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
La Condesa
メキシコ料理•ダウンタウンLa Condesaは、受賞歴のあるモダンなメキシコ料理レストランで、2008年のジェームズ・ビアード賞で、ベスト・ニュー・レストラン賞にノミネートされました。エグゼクティブ・シェフのRick Lopezが率いるLa Condesaは、オースティンの賑やかな2番街に位置し、W Hotel Austinや世界でも有名なAustin City Limitsの向かい側にあります。 La Condesaでは、100%のブルー・アガベ・テキーラやオースティンのメスカル、カクテル・ワールドカップ・チャンピオンのNate Wales 監修のクラフトバー・プログラムを楽しめます。
Prélude
カクテルバー•ダウンタウンChef Mathew Peters, the first American to win the prestigious Bocuse d'Or in 2017, is bringing his culinary expertise to the heart of Austin with the opening of Prelude, an elevated cocktail bar and canapé lounge set in a historic home in West Austin. The space has a beautiful back lawn lounge with views of downtown Austin and private rooms throughout the house that can accommodate groups of 6-18 with private events options of groups up to 120 guests.Prelude will offer a unique Austin experience, combining innovative cocktail creations with elevated small bites. The menu will feature a curated selection of small plates, designed to complement the bar programs signature cocktails and highlight Chef Peters' culinary artistry. Please note that our kitchen closes each evening at 10 pm. Join Prélude during Happy Hour Tuesday-Thursday from 4-6 pm for $2 oysters and drink specials.
Comedor
メキシコ料理•ダウンタウンComedor and award-winning Chef Philip Speer serve modern Mexican cuisine with Texas influences and a focus on sourcing organic and sustainable ingredients through Austin area farmers. Comedor won Best New Restaurant in Texas by Texas Monthly, Best New Restaurants in the United States by Esquire and Robb Report, and has been featured in the New York Times, Wall Street Journal and Condé Naste Traveler. Comedor is also internationally recognized for its building architecture designed by world renowned architect Tom Kundig.
Emmer & Rye
アメリカ料理•ダウンタウンEmmer & Ryeは、テキサス州オースティンのRainey Streetで季節ごとの素朴な料理を提供しています。Emmer & Ryeはオースティンで最初の現代アメリカンレストランで、サービスの一環として、各テーブルを回るワゴンから直接選べる点心、地元の農家直送の食材を使用した週替わりのメニューを提供しています。Emmer & Ryeでは粉ひき器で毎日新しく古代穀物を製粉し、パン、パスタ、デザートに使用しています。レストランではディナーに加え、週末のブランチ、木・金・土の深夜の特別メニューも用意しています。
Neighborhood Sushi
寿司•サウス・オースティンLocated on Austin’s vibrant South Congress Avenue, Neighborhood Sushi serves high quality sushi and Japanese-inspired dishes in a casual and beautiful setting. Happy hour and-a-half will offer food and beverage specials weekdays 3pm - 5pm throughout the entire restaurant. Our front door is on the neighborhood facing side, in the Annie Street parking lot. Look for a black-stained door with a white and wood light-box sign. Our host will be waiting inside to welcome you! ADA accessible entry through the Sake Garden on the Congress sidewalk.
Eberly
アメリカ料理•Bouldin Creekサウス・ラマー沿いの古い印刷所を改装したEberly(エバリー)は、食事とドリンク、思考に配慮の行き届いたスペースです。オースティンは常にリスクテイカー、独創的な人、リベラルな考えの思想家が集まり、お互いのエネルギーと創造性を与え合ってつながる場になっています。その精神はこの本格的な場所に集約されています。Eberlyでは、美しいダイニングルームで伝統的な料理にモダンなアレンジを加えた現代アメリカ料理を楽しめます。居心地の良い 書斎、繁華街を一望する屋上テラスのほか、自慢のバー、ニューヨークのグリニッジ・ビレッジの歴史的なシーダー・タバーンもあります。Eberlyでは職人のキッチン&ベーカリーから、新鮮かつ季節の地元の食材に重点を置いて完璧に準備した最高品質の料理を提供しています。Eberlyのキッチンですべて一から作られています。
Bar Toti Neighborhood Bistro
ビストロ•イースト・オースティンLocated in East Austin alongside sister restaurant Este, Bar Toti is a lively neighborhood bistro inspired by the bar cultures of Spain, France and Mexico. With a colorful handcrafted interior, a mix of communal and intimate seating, and a spacious tree-shaded patio, Bar Toti is perfect for any occasion- join us for drinks and snacks, or settle in for a full meal.Bar Toti’s menu features produce grown in the half acre Este Garden right out back - we welcome you to take a stroll through the garden during your visit! A true neighborhood haven, Bar Toti invites you to relax and enjoy seven nights a week.
Kemuri Tatsu-ya
日本料理•AustinJapanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy whiledrinking. Recognized by the James Beard Foundation and named one of the best restaurants inthe U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more, Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of thetwo, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed intothe space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets betterfrom there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke.Bright, tiki-style cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, arean essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austinrestaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.
L'Oca d'Oro
イタリア料理•ノース・セントラルイタリア語で「黄金のガチョウ」を意味するL’Oca d’Oroは、シェフのテデスコの娘のニックネームの「ルーシーグース」に着想を得ています。シェフのテデスコは、1名分での提供、または分け合うファミリースタイルでの提供など、様々なイタリア料理を用意しています。厳選した旬の食材のみを使用した料理の多くは、つきたての穀物、パン、チーズ、酢、リキュールから作られたパスタなど、自家製です。 バーテーブル、バーカウンターは予約なしで利用できます。詳細については電話にてお問い合わせください。
Bureau de Poste at Tiny Grocer
フランス料理•ノース・セントラルLocated in Hyde Park, on the corner of 43rd and Speedway in the historic former post office building, Bureau de Poste at Tiny Grocer is a neighborhood French bistro offering classics with a modern twist. Open for daily dinner and weekend brunch. Indoor and outdoor patio seating available. We were featured in the Texas Monthly issue of the Best New Restaurants in 2023 as one of only 2 restaurants in Austin to receive the honor. We would love to have you join us!
Tiki Tatsu-ya
ポリネシア料理•Bouldin CreekYou’ve never seen anything like this extravagantly decorated tiki-bar funhouse from TatsuAikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya, Kemuri Tatsu-Ya and dipdipdip Tatsu-Ya.Recently named one of the 40 best bars in Austin by Statesman critic Matthew Odam, TikiTatsu-Ya is disguised by a fake travel company on the outside, but stepping in, you’reimmediately transported to another world. The riotous colors, sound effects and over-the-toptropical cocktails in custom mugs and glasses feel like an island vacation or 21+ Disneyland.Shareable drinks come with fire shows, and even the food far surpasses typical bar fare withmouthwatering dishes like Spam Musubi, Crab Lagoon, Kalua Pork and the Pu Pu Platter, whichshouldn’t be missed. Reservations are recommended.
dipdipdip Tatsu-ya
日本料理•AllandaleWelcome to DipDipDip Tatsu-Ya, a celebration of shabu-shabu and other Japanese nabemono hot pot traditions curated by Chef Tatsu Aikawa and the Tatsu-Ya Family. Enjoy the interactive ritual of shabu-shabu—cooking thinly sliced meats and fresh vegetables in simmering broth at your table, paired with delightful dipping sauces. OR explore our variety of nabemono hot pots, each filled with wholesome ingredients and served with flavorful dips, rice, or noodles.