Hau Tree
地中海料理•ホノルル2013年にホノルルマガジンとハレ・アイナの「Top Write In」(ピープルズチョイス)ベストブランチ賞と、オープンテーブルのベストビュー賞、2010年にハレ・アイナのベスト・アウトドア・ダイニング賞の金メダル、2009年にハレ・アイナの市外からのゲスト向けベスト・レストラン賞の銀メダルを獲得した、輝く宝石のようなレストランです。ワイキキビーチの静かな部分に位置しており、遮るもののない見事な海の景色や、ロマンチックな素晴らしい夕日を望みます。シンプルで落ち着きのある店内で、カジュアルかつエレガントな食事を楽しめます。当店は、マヒマヒやヒメダイなどの新鮮なシーフードのほか、5つの異なるスタイルで調理したキハダマグロ、ハリスランチ産の天然ビーフを使用したフィレミニョン、ニューヨーク・リブアイステーキ、コロラド・ラムチョップを提供しています。親しみやすいお手頃な価格のワインリストを用意しており、スタッフが料理に合わせたワイン選びをお手伝いしています。皆さまのご来店をお待ちしています!
Fête
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ホノルル季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
Merriman's Honolulu
ハワイ地方料理•ホ ノルルA pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Hy's Steak House - Waikiki
ステーキ•ワイキキHy's Steakhouseは厳格なドレスコードを設定しています。襟付きシャツと甲が覆われている靴の着用をお願いしています。水着やキャップ帽の着用はご遠慮ください。 Hy's Steak Houseはワイキキの中心部に位置する受賞歴のあるレストランです。1976年の創業以来、40年近くも地元の人や観光客に愛され続けています。 Hy'sは、キアヴェの炭で焼き上げたUSDAプライムビーフ、ジューシーなラム、最高の魚介類、テーブルサイドで準備される数々の定番メニューなど が有名です。Hy'sでは、世界屈指の評判の良いブドウ畑から赤を中心に様々なワインを取り揃えています。 趣のあるクラシックな大変くつろげる雰囲気です。Hy'sは特製ステーキをキアヴェの炭を使って焼くグリルで有名です。キアウェはハワイの堅木で、非常に高温で燃焼するため、プライムビーフに最高の風味を付けることができます。 Hy'sのライブラリラウンジでは毎晩生演奏が行われます。無料バレーパーキングを提供しています。靴と襟付きシャツの着用が必須です。
Roy's Waikiki
ハワイ地方料理•ワイキキ2007年にオープンしたRoy’s Waikikiは、ワイキキビーチウォークの新しいエキサイティングな雰囲気にしっくり溶け込んでいます。屋内席、ベランダ席、シェフズ・カウンター席を用意しています。Roy'sのクラシックなアイテムとともに、新鮮な地元の食材を使用した様々な革新的な料理を楽しめます。
Restaurant SUNTORY
日本料理•ワイキキレストラン サントリーは、ハワイ・ホノルル市ワイキキにて40年以上にわたり本格的な和食を提供しております。お食事は、鉄板焼、和食、鮨おまかせからお選びいた だけます。メニューをご覧になりたい方は、jp.RestaurantSuntory.comをご参照ください。鉄板焼の上質なダイニングや季節感あふれる一品料理、他にはない隠れ家的なおまかせ鮨体験まで、レストラン サントリーでは、ハワイという楽園にいながらにして日本への旅へとご案内いたします。サントリーならではの卓越したおもてなし、受賞歴のあるスピリッツ、そして日本料理の真髄を極めた本格メニューをご堪能ください。
The Pig and the Lady
ベトナム料理•Downtown期間限定のレストランからファーマーズマーケットの売店、そして今や従来型の飲食店として成功を収めたThe Pig and the Ladyは、ジェームズ・ビアード賞のセミファイナリストに二度選出されたシェフのAndrew Leが率いるレストランです。シェフの母親Mama Leなどの家族の力も借り、本当の意味での家庭料理を調理しています。ホノルルでベトナム料理をベースにした多彩で大胆な各種料理を提供しています。シェフLeが率いるチームは伝統的な東南アジア料理をモダンで斬新にアレンジした料理を提供し、地元食材を使ったバインミーやフォー、その他の新しい人気料理を楽しめます。Leは東南アジア料理をベースにした現代的な料理で絶賛を得ている数少ないシェフの一人で、その基礎はシェフの母親が作ったおいしい料理の記憶に基づいています。レストランは月曜〜土曜のランチとディナー時に営業しています。現在でもBlaisdell、Kailua、KCCのファーマーズマーケットに出店しています。
Nami Kaze
シーフード・海鮮料理•Kalihi-PalamaNami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for lunch and dinner, Wednesday through Sunday. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
53 by the Sea
ハワイ地方料理•Kaka'akoオアフ島のシンボルであるダイヤモンドヘッドと大きく広がるワイキキの海、息をのむばかりのオーシャンビューは、53 By The Sea(フィフティスリー バイ・ザ・シー)でしか見ることのできない最高のロケーションです。アールデコのエレガントな建物に一歩足を踏み入れると、そこは非日常の世界。ローカルと日本人のシェフがコラボして創り出すモダンハワイキュイジーヌは、地元の食材をふんだんに使用、彩り豊かな野菜と独創的なシーフード、そして厳選された最高級ステーキをモダンなプレゼンテーションとともに目と舌でお楽しみください。また、カリフォルニア・ナパバレーをはじめヨーロッパなども含め厳選された200 種類以上の極上のワインセレクション。ワインが好きな方も楽しんでいただけます。レストラン内にあるバー「T’ s at 53( ティーズ アット・フィフティスリー) 」には、イタリアの名品ファツィオリのグランドピアノがあり、ライブ音楽とともにオリジナルカクテルを楽しむことができます。【最近の受賞】111-HAWAII Award 2019・1st : Place Seafood Restaurant・2nd : Place Fine dining・2nd : Place Great View restaurant, 【ドレスコードについて】襟付きシャツをご着用ください。ウェディング衣裳(ドレス、タキシード)、短パン、水着、ビーチサンダルはご遠慮いただいています。【お子様とご一緒にご来店される親御様へ】小さなお子様の場合、ご体調やご機嫌の具合でお泣きになることや大きな声を出されることもございます。その際は、一旦お席を外していただくなど、周りのお客様へのご配慮をお願いすることがございますので、あらかじめご了承ください。
Podmore
コンフォート・フード•ホノルルPodmore is a neighborhood restaurant and cocktail lounge. Created by the dynamic duo behind Senia, Chef Anthony Rush and Katherine Nomura, Podmore extends a warm welcome to our cozy dining room and bar to savor an unforgettable lunch, pau hana, dinner, cocktails or weekend brunch.We pride ourselves on expertly executed comfort food and innovative cocktails, complimented by good old fashioned hospitality.From our bacon to our pasta to our ice cream, we make things in-house, from scratch, locally-sourced whenever possible.
Kaimuki Shokudo
日本料理•KaimukiAfter 18 years of service at Shokudo Japanese Restaurant and Bar on Kapiolani boulevard, we are excited to announce the introduction of Kaimuki Shokudo on 11th avenue. You can expect the same Shokudo essence and hospitality paired with a new exciting concept featuring fresh soba along with other delicious Japanese specialties. We hope you find our humble restaurant to be the perfect place to enjoy a casual drink or delicious meal in the best company.
Senia
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ホノルルSenia invites you to share well-crafted drinks and delicious food in a comfortable, convivial environment. We celebrate Hawaii’s abundance of beautiful ingredients and showcase the delectable results of diverse cultures and multi-discipline culinary training coming together.Senia's founding Chef/Owner, Anthony Rush, has decades of culinary experience at the two and three Michelin-star level. Chef Rush applies his abundant and extraordinary talents to two different menus. Our à la carte menu highlights refined casual dishes, making Senia a great neighborhood restaurant. Our tasting menu, offered on Friday and Saturday nights at our Chefs’ Counter, is an exclusive and beautiful gastronomic experience that highlights incredible ingredients and exceptional technique. Senia’s name is a play on the word “xenia”, the ancient Greek ideology of hospitality where strangers and friends alike were treated with the same regard. It is in that spirit that we welcome you to join us.
Cino
イタリア料理•Kaka'akoItalian Chophouse & Crudo Bar. Transforming locally sourced ingredients. Capturing the heart of Italy and the spirit of Hawaii.
Miro Kaimuki
フレンチジャパニーズ料理•ホノルルA Chef Chris Kajioka restaurant that debuted in 2020 in partnership with San Francisco-based chef, Mourad Lahlou, called Miro Kaimuki.The restaurant is located in the space which formerly housed Honolulu's venerable Café Miro for 23 years. Similar to its predecessor, Miro Kaimuki features a French-inspired menu punctuated with Japanese flavors and techniques. The restaurant is a reunion for chefs Kajioka and Lahlou who first worked together at San Francisco's Aziza and Mourad.Miro Kaimuki is no longer accommodating strict allergies or vegan diets. Pescatarians and Vegetarians are welcome.
MW Restaurant
シーフード・海鮮料理•ホノルルハワイの郷土料理とユニークなデザートを楽しめるカジュアルレストランです。
Giovedi
イタリア料理•ホノルルGiovedi, helmed by Chef Bao Tran, offers a seamless fusion of Italian culinary technique and pan-Asian flavors. The lively atmosphere of our dining room inside infuses energy into every meal, while the charming patio offers a tranquil escape in the heart of Chinatown, Honolulu. Indulge in our Prosciutto San Daniele, featuring sliced prosciutto paired with a sesame donut—a playful nod to both gnocco fritto and bánh tiêu—served with giardiniera pickles. This creative fusion showcases how our cuisine harmoniously combines familiar flavors, blending tradition with originality. At Giovedi, we provide more than just a meal—it’s an experience. With a welcoming ambiance, thoughtful service, and creative cocktails, we ensure every guest feels like part of our Thursday night dinners in our home that inspired it all.
O'Kims
韓国料理•DowntownO'Kims, selected as Yelp "#58 of Top 100 US Restaurants 2024," is a casual restaurant with both indoor and outdoor seating. Known for its delicious, fresh, and expertly prepared food, with a unique Korean-Fusion/farm-to-table variety of dishes, drinks, desserts, and appetizers at affordable prices.
Leila
モロッコ料理•ホノルルSan Francisco-based Chef Mourad Lahlou and Hawaii’s own Chef Chris Kajioka have come together to create an elegant fusion of Moroccan inspired cuisine with vibrant Mediterranean flavors characteristic of the rich culture they celebrate. Located in the heart of Kaimuki at 1108 12th Ave, Leila’s exquisite dishes represent the rich flavor profile found across the Moroccan landscape. With masterful craftsmanship and award winning service, Chef Mourad and Chef Chris’ newest restaurant addition embodies the stylish and charming personality of the surrounding neighborhood. Enjoy the ease of family style dining as you relax in our lush and warm atmosphere while basking in exotic tastes that intersect at the places of rustic and unique. Please be aware that we allocate 2 hrs max for parties of two and 2 hr 45 min for parties up to six. There is also a 20% Service Charge for parties of 6 or more. Mahalo!
PARIS.HAWAII
フランス料理•ワイキキ