ロードアイランド州のVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Grill 23 & Bar
ステーキ•バックベイGrill 23 & Bar(グリル23&バー)は30年以上にわたり、ボストンでトップのステーキ&シーフードグリルレストランとして知られています。インプロパー・ボストニアン誌およびボストン・マガジン誌により、一貫してボストンのベスト・ステーキハウスと呼ばれ、トラベル&レジャーマガジン誌には、ニューイングランドのベスト・ステーキハウスと賞されています。最高の自然乾燥熟成プライムビーフのみを使用し、常に最高のダイニング体験を提供するよう努めています。単品メニューに加え、新鮮な地元の食材をふんだんに使用した、革新的で新しいおすすめ特選メニューを毎週用意しています。Grill 23 & Barは世界各国からのワインを含む1000本以上のボトルワインリストを提供し、2002年以来、ワイン・スペクテイターのベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。
Comfort Kitchen
グローバル料理•ドーチェ スターNested in Uphams Corner, Dorchester, we're a lively and intimate 30-seat restaurant serving brunch on the weekend and dinner at night with a full bar and outdoor patio. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora connected from Asia to the Americas — global comfort food. We are proudly Black-owned, immigrant-owned, and women-owned. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.- Patio dining: patio reservations are weather-dependent and may be canceled due to inclement weather. Our patios are partially covered protecting from light to moderate rain and light wind. - Timing: dinner's last seating is at 8:45pm and brunch's last seating is at 1:30pm. Your table is reserved for 90 mins for parties of 1-5 guests and 2 hrs for parties of 6+ guests.
Eastern Standard
アメリカ料理•ケンモア スクエア/フェンウェイOriginally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
Mahaniyom
タイ料理•ブルック ラインMAHANIYOM is a tapas/family-style Thai cuisine that brings an exceptional dining experienceto our guests by serving meticulously home-cooked style, authentic Thai cuisine made fromscratch and handcrafted cocktails in an unpretentious feel-like-home atmosphere thatreminisces our home Thailand. Walk-ins welcome. Reservations are available 30 days in advance. We are very small, we highly recommend reservations during peak hours! Reservations and dine-in guests are designated up to 90 minutes. If you are running late, please call us at (617) 487-5986. We hold the table up to 15 minutes past the reservation time.
Uni
アジア料理(コンテンポラリー)•バックベイ東京の有名な築地市場、ニューイングランドの地元の漁師から取り寄せた新鮮なシーフードを使った独創的な和食のフュージョン料理を提供しています。東京、上海、シンガポール、バンコク、バングラデシュの街からも影響を受けたUniは、ケン・オリンガーの親しみやすい刺身バーが進化したもので、2016年初頭にかつてのClioスペースにエグゼクティブシェフ/パートナーのトニー・メッシーナを迎えてオープンしました。
Coppa
イタリア料理•サウス・エンドCoppaはボストンのサウスエンドの閑静な通りに位置する、気取らない雰囲気のエノテカです。ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのジェイミー・ビソネットとケン・オリンジャーが作る、小皿のイタリア料理を提供しています。すべてが地元産の持続可能な食材を使用して作られています。Coppaではえり抜きのワインリスト、他にはないコーディアルをベースとしたカクテルを提供しています。 パティオの利用は先着順で、屋外席の予約はできま せん。ダイニングルームの予約のみ受け付けます。何台かのテーブルやバーは飛び込み客用です。居心地の良い雰囲気を保つため、4名以上のパーティーを予約の場合は、Coppaまで直接ご連絡ください。
The Banks Seafood and Steak
シーフード・海鮮料理•バックベイPost 390 putsはエグゼクティブ・シェフDeutmeyerの新鮮な食材と記憶に残る味に対する情熱を反映し、現代的なアレンジを加えた季節の料理を提供しています。1階はTavern(タバーン)です:25席のバー、高いテーブル、長椅子のシーティングエリア、美しい4面の暖炉があり、カジュアルながら洗練されたメニューと雰囲気を楽しめます。壮大な錬鉄製の階段は2階のダイニングルームへと繋がります。 ダイニングルームはより上品で、大きなオープンキッチン、ワインディスプレイ、専用ダイニングルーム2室、暖炉そばのダイニングエリアが備わります。コープリープレイス、トリニティ教会、ハンコックタワーなどランドマークを望めます。 Post 390はかつてBack Bay Post Office別館があったClarendonとStuart Streeの角、Clarendon Building内に位置し、サウスエンドとバックベイエリアから徒歩圏内の優れたロケーションです。
Toro
タパス・小皿料理•サウス・エンドToro, in Boston, helmed by James Beard Award-winning chef, Ken Oringer, serves delectable Spanish tapas dishes in its contemporary and charming restaurant. The tortilla Española with a kale, egg, potato and onion omelet and the Boquerón's white anchovies in vinegar and olive oil make excellent pintxos starters. Some of Toro's most vibrant and delectable tapas plates include the chicken empanada de pollo with charred tomato salsa, the salt cod fritter croquettes de Bacalao with tempura lemon rings and the asado de huesos roasted bone marrow with oxtail marmalade. Equally inventive cocktails, such as the morning star with spicy gin, dark rum, citrus and ginger beer and the tinto de verano with red wine mixed with lemon-lime soda.Toro's weekend brunch plates include the salchicha y huevos jalapeno maple sausage, fried eggs and crispy potatoes and along with other plates, make it a prime brunch spot.
Faccia a Faccia
イタリア料理•バックベイFaccia a Faccia is the new coastal Italian restaurant from award-winning chef and restaurateur Ken Oringer. Led by Chef de Cuisine Alex O’Connor, the restaurant focuses on seasonal dishes highlighting the diverse cuisine of the coastal Italian region, drawing inspiration from their travels across Liguria, Sicily, Sardinia, and more. Faccia a Faccia features an expansive outdoor patio with lush greenery, inspired by al-fresco dining in Italy. Located below Faccia a Faccia is a natural wine bar called Bar Pallino. Helmed by Beverage Director Jodie Battles, Bar Pallino showcases an extensive list focusing on organic, natural and biodynamic selections.