フェニックス・アリゾナ州のVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Fat Ox
イタリア料理•スコッツデールInspired by the rich culinary history of the Bue Grasso (fat ox) Festival of Carrù Italy, Fat Ox serves modern interpretations of traditional Italian dishes from acclaimed local Chef /owner Matt Carter.The sleek 7,000 sq/ft restaurant features hand made pastas crafted in house daily, slow-roasted meats and seafood, an international wine list and a full craft cocktail bar to make for a truly special experience.The newly renovated front patio and our beautiful courtyard patio are the perfect place to enjoy the fall weather.
Ocean 44
未指定•スコッツデールThe Ocean 44 menu is designed with fresh seafood and quality ingredients in mind. The Mastros provide ultra-grade seafood, salmon, lobster, crab, oysters and more. Much of the menu is served a la carte, letting each guest personalize their experience. Ocean 44 is seafood reinvented in a vibrant upscale atmosphere specializing in world-class seafood & great steaks. Different than anything we have done in the past, the fine dining atmosphere blends dramatic and intimate settings. At the core of Ocean 44 is chef sourced, highest graded sustainable fresh seafood from around from the world, enhanced with unique and interesting appetizers and side dishes that go beyond the traditional seafood menu. Scottsdale's best seafood & romantic restaurant.
Steak 44
ステーキハウス•Central PhoenixSteak 44(ステーキ・44)は、現代的で温かみのある、高級アメリカンステーキハウスです。プライムステーキや種類豊富で新鮮なシーフードのほか、伝統的なステーキハウスが提供する以上のユニークでオリジナルなメニューを用意しています。
elements at Sanctuary Camelback Mountain
アメリカ料理•スコッツデールelementsはパラダイスバレー有数のレストランで、産地直送の食材を使ったアメリカ料理を提供しています。Sanctuaryは、アリゾナの高級ダイニングの独特な経験を楽しめるスコッツデールのお気に入りレストランの進化を宣伝しています。フードネットワークのスターで料理長のボー・マクミランの最先端キッチンをご覧ください。最高の地元産オーガニック食材が旬のメニューの作成に使用されています。 elementsレストランの拡大に伴い、キッチンで起きていることの目撃者となれるプライベート・シェフズテーブルのXII、そしてキャメルバック山の美しさを望む屋内/屋外イベント用のPraying Monkなどスコッツデー ルでの豪華なダイニング向けの特別な場所をお楽しみください。壮観な景色とユニークな雰囲気が特徴のjade barとedgeは、夕暮れに居心地の良い屋外パティオで新鮮なカクテルを楽しむの絶好の場所です。
The Mission – Old Town Scottsdale
中南米料理•Old Town ScottsdaleThe Missionがやってきたことでレストランシーンが輝いた今、スコッツデール旧市街の中心部はラテンのドラムに合わせて鼓動しています。有名なZinc Bistroのシェフのマット・カーターによるスペイン、メキシコ、中央アメリカ、南アメリカからの影響が調和したモダンなラテン料理を楽しめるレストランで、自家製トルティーヤ、アレパ、サルサは毎日新しく作られています。そして全ての肉は、豊かな風味が浸透するピーカンとメスキートの木材を用いたプランチャまたはグリルで調理しています。
Lon's at The Hermosa
アメリカ料理•Paradise ValleyLON’s at the Hermosaは、素晴らしい景色に囲まれた本格的なアリゾナの農場です。アドーベレンガと素朴な鉄骨を使ったエレガントなダイニングルームに は、雰囲気に合った照明と慎重に配置されたテーブルがあります。各国料理にインスパイアされた受賞歴のあるアリゾナ料理を、広々としたパティオ、ラウンジの暖炉の前や、Lon Megargeeの芸術作品の飾られたダイニングエリアで楽しめます。LON’sでは、思い出に残る料理体験ができます。心地よく温かみのある雰囲気とクリエイティビティを提供するレストランで、大胆な味と、西半球の多様な料理にモダンさを加えた料理を満喫できます。敷地内では、種類豊富なオーガニックハーブや在来作物をシェフと庭師の責任者が育てています。それらは最適な時期に収穫され、他の地元産の食材と共にクリエイティブで見事な料理になります。
Virtu Honest Craft
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)•Old Town ScottsdaleシェフGio Ossoが提供する気軽に立ち寄れるスポットで、スコットデール旧市街のBespoke Inn内にあります。シェフのルーツである地中海や世界各国の料理にインスパイアされたモダンな料理を提供しています。シンプルに「誠実な作品」と呼ばれるシェフGioのメニューは週替りで、自家製パスタ、豊富な肉料理、素晴らしいシーフードなど安心して満足できる料理を楽しめます。毎日ランチとディナーを提供し、週末にはブランチも提供しています。快適なダイニングルームには30席あります。美しくライトアップされたパティオで楽しいアリゾナナイトも開催しています。
Cafe Monarch
アメリカ料理(コンテンポラリー)•Old Town Scottsdaleアリゾナ州のスコッツデールにあるMonarchは、大変ロマンチックな雰囲気の高級レストランで、現代的なアメリカ料理を提供しています。スコッツデールの旧市街に位置し、季節に合わせた週替わりの4コースのセットメニューを用意しています。キャンドルライトが灯る居心地の良い中庭やロマンチックなダイニングルームは、つる、ランタン、湧き出す噴水に囲まれています。Monarchのシェフはシェフ/オーナーのGus Lewkowiczで、家族所有、経営のレストランです。
Grassroots Kitchen & Tap Scottsdale
アメリカ料理(コンテンポラリー)•スコッツデールクラフトに専念 2011年に設立されたGrassroots Kitchen & Tapは、ScottsdaleとPhoenixにある家族経営のレストランです。ランチとディナーを毎日提供しているGrassrootsは、クラシックな南部風アメリカ料理の創作メニュー、洗練されたサービス重視のスタイル、友人や家族に焦点を当てた雰囲気で誘惑します。「タップ」があるGrassroots Kitchen & Tapで、クラフトビールやワインの豊富なメニュー(共にタップで提供可能)、特製カクテルをお楽しみください - カラフルなアメリカのアートワークと広いダイニング・パティオで強調された独特の素朴でモダンな雰囲気の中で提供しています。
Wrigley Mansion - Geordie's
アメリカ料理•BiltmoreOpulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Santo Arcadia
メキシコ料理•Central PhoenixBrought to you by the ownership group behind Tacos Chiwas, Bacanora, Espiritu Mesa and Cocina Chiwas, Santo Arcadia is the newest addition to the Chiwas Family. James Beard nominated Chefs Roberto Centeno, Armando Hernandez and Nadia Holguin present you with both classic and nouveau regional Mexican cuisine. Spotlighting regions, ingredients and flavors near and dear to their own hearts.
Tarbell's
アメリカ料理•Biltmore1994年以来、Tarbellは地元の食材、新鮮なシーフード、上質の肉や鶏肉、作りたてのパスタ、薪で焼いたピザなど、オーガニックの季節メニューを提供してきました。すべてが自家製で、愛情を込めた素朴な方法で作られています!
Christopher's at Wrigley Mansion
フランス料理(コンテンポラリー)•BiltmoreChef Christopher Gross, a James Beard Award winner, is among the top chefs in the U.S. His accolades include the Robert Mondavi Culinary Award of Excellence, being named one of America's 10 Best New Chefs by Food & Wine Magazine, and an 18/20 rating by Gayot.Juxtaposed against the historic Wrigley Mansion, Christopher’s is a modern glass-and-steel gem featuring Chef Gross's creative weekend Tasting and weekday Classics menus. Perched atop a hill, the restaurant offers stunning city and mountain views from every table, an intimate dining room adorned with local art, and an open kitchen centered around a wood-fired grill. With a lively chef’s counter and open-air patio, Chef Christopher and his team not only cook but also serve, providing a fresh, ever-changing menu that delivers a unique and unforgettable hospitality experience.
Tarbell’s Tavern
アメリカ料理•BiltmoreThe Tavern(ザ・タバーン)は、1994年以来複数の受賞歴のあるTarbell's(ターベルズ)を経営してきたMark Tarbell氏によるレストランです。実際、2店は隣同士に位置しており、The Tavernでは、Tarbell'sの品質の高い料理とサービスをよりカジュアルな雰囲気の中で楽しめます。Markの3番目のお店、The Wine Store(ザ・ワイン・ストア)と視覚的にも哲学的につながったThe Tavernでは、ワイン店から小売りワインを選択してレストランの勘定書に加え られるユニークな「ウォーク・イン・ワインメニュー」を提供しています。
The Mission - Kierland Commons
中南米料理•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsNorth Scottsdale’s heart beats to a Latin drum at The Mission at Kierland Commons where renowned Chef Matt Carter (Zinc Bistro and Fat Ox) brings a modern twist to Latin cuisine blending influences from Spain, Mexico, Central America, and South America. Sip a signature margarita with unique flavors such as cucumber jalepeno or aguacate (yes, we said avocado) as you watch your Tableside Guacamole made to your taste from more than a dozen fresh ingredients. Home made tortillas, sauces, and salsas are made fresh daily to accompany an assortment of meats and seafood prepared on a Plancha or a grill using pecan and mesquite wood that instills a rich flavor. Plus save room for dessert including our pumpkin bread pudding or espresso churros.
Dominick's Steakhouse
ステーキハウス•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsDominick’s Steakhouseでは屋上のプールサイドで屋外ダイニングを楽しめます。豪華な環境の中、心のこもったサービスと、最上級のステーキ、新鮮なシーフード、カリフォルニアとヨーロッパからの種類豊富なワインを用意しています。 Dominick's Steakhouseはグリーンウェイ・ヘイデンループとスコッツデールロードの近く、スコッツデールクオーターの南西角に位置しています。ディナーは毎日17:00~深夜00:00まで 、バーは16:00~02:00まで営業しています。無料バレーパーキングを利用できます。
Bacanora
メキシコ料理•West PhoenixNestled in the heart of historic Grand Avenue, Bacanora defies tradition with its ambiance, intimacy, and flavors. Born from the visionary mind of James Beard award-winning Rene Andrade, Bacanora isn’t just a restaurant; but rather an experience. Rene and his team have shaped Bacanora into a haven for those seeking a taste of home and a warm hug with hospitality. Sticking to the roots of Sonoran cuisine, everything is carefully crafted over open flame y puro amor at Bacanora. If he’s up, then Phoenix is up!RESERVATIONS FOR JANUARY WILL BECOME AVAILABLE TO BOOK ON DECEMBER 1ST AT 9:00AM!You may still experience a wait time upon arrival due to reservations being booked back-to-back at all tables. Please practice patience and understanding if this occurs because we are working as hard as possible to get everyone sat on time and to have a great experience.Parking can be found in the parking lot across McKinley from the restaurant, it is reserved for guests of Bragg’s and neighbors.
Course
アメリカ料理•スコッツデールFood Network ‘Chopped’ Champion Chef Cory Oppold and the culinary team take you on a food journey of both your taste and visual senses, using seasonality of products and a progression of flavor. COURSE offers a Chef tasting menu Friday and Saturday and a 5-course ‘choice of’ menu on Tuesday, Wednesday and Thursday, as well as a special menu series on Sundays, of • COURSE. Our menus change seasonally, and current & upcoming special menus can be viewed on our website. Not just a meal, COURSE is a dining experience.MENU SCHEDULEFALL Tuesday, Wednesday, Thursday: 5-course - $135FALL Friday & Saturday: 10-course - $19012 Days of Christmas: 12/13-12/29 - $175New Years Eve: 12/31 - $275WINTER Tuesday, Wednesday, Thursday: 5-course - $135WINTER Friday & Saturday: 8-course - $175Valentine's Day: 2/13-2/15 - $190of • COURSE: Sunday Special Menu Experiences -THE ALPS: 11/17, 11/24, 12/1, 12/8 - $145STEAKHOUSE: 1/5/25- 2/9/25
Latha Restaurant
アメリカ料理(コンテンポラリー)•フェニックスLATHA, Swahili for flavor, celebrates Africa and the diaspora’s rich and diverse cuisines. The menu curated by Executive Chef Digby Stridiron honors the interconnected journey of the foodways and culture of Africa, Brazil, the Caribbean, and the Southern United States. Our contemporary pan-African kitchen respects historical recipes and crafts cuisine from thoughtfully sourced seasonal ingredients that reveal the connections between Africa and the diaspora. It is a journey of discovery along the trails of our ancestors, telling the authentic stories of the foodways and how they have shaped eating habits and cuisine worldwide. We invite guests to join us on a flavorful journey of discovery and appreciation. LATHA, in downtown Phoenix, in Heritage Square, is a place to have a shared immersive experience with friends or family while enjoying food, drinks, music, and culture in our dining room, bar, or outside patio. As a collective, we EAT, DRINK, and VIBE!
Chilte
メキシコ料理(コンテンポラリー)•West PhoenixBon Appétit's | 24 Best New Restaurants in America 2023.We come from street beginnings, with off the cuff new wave riffs, and somewhat experimental Mexican cuisine. Finding common threads through food, time, and place we bringing inspirations from our childhoods, the southwest, and shared cultures to the plate.Inspired by tradition and driven with creative intention we are authentically us and genuinely yours - AlwaysChef Lawrence Smith
Espiritu Mesa
メキシコ料理(コンテンポラリー)•メサBienvenidos. James Beard Nominated Chef Roberto Centeno, along with fellow James Beard Nominees Armando Hernandez and Nadia Holguin would like to welcome you to our cozy little slice of cocktail and comida paradise. Come sit at our bar and choose an adventure, sample unique Agave distillates, crush complicated cocktail concoctions and destroy some delightful and delicious Mexican inspired dishes. Whether drinking or eating is your vice, we should have you covered with some of the best eating and drinking in the valley.
Cocina Chiwas
メキシコ料理(コンテンポラリー)•テンペJames Beard Semi-Finalists Armando Hernandez and Nadia Holguin bring you Cocina Chiwas, a nouveau take on classic Chihuahuan cuisine. Located at the Northwest corner of Culdesac, a beautiful and passionate walkable community in Tempe, Arizona. Cocina Chiwas is a chef driven Mexican Restaurant with delicious food, cocktails and an intoxicating atmosphere. Family owned and operated we invite you to come in and enjoy our large patio and a new take on Mexican cuisine.
the larder + the delta
アメリカ地方料理(南部)•Central PhoenixThe larder & the delta, located in the heart of Phoenix, AZ, offering an exceptional dining experience that combines southern culinary traditions with a modern twist. Situated at 2320 E. Osborn Rd., this top Phoenix restaurant, led by Chef Stephen Jones, features a renowned 12-course tasting menu crafted from fresh, locally sourced ingredients once on Thursdays and with multiple seatings available on Fridays and Saturdays. Join us Wednesdays for Breaking Break, a shorter Family Style dinner featuring some of our favorites, guests can also savor a delectable Sunday brunch once a month. Along with a carefully curated bar menu and wine list, Chef Stephen Jones is providing a diverse culinary journey.
Huarachis Taqueria
メキシコ料理•West PhoenixHuarachis Taqueria is the vibrant sister restaurant of Bacanora PHX, founded by James Beard Award-winning Chef Rene Andrade and his talented team. This isn’t your typical taqueria—it’s a place where authentic flavors meet creative cocktails and a diverse menu featuring tacos, huaraches, tortas, and hearty platters. Here, you can even treat yourself to our fun twist on dessert with concha ice cream. Huarachis Taqueria is more than a restaurant; it’s a gathering spot for the community, designed to feel like you’re at a friend’s backyard hangout. With a soundtrack of cumbia, corridos, merengue, salsa, rap, and R&B, it’s the perfect place to unwind, savor great food, and enjoy good company.