サウスカロライナ州のVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Church and Union - Charleston
アメリカ料理•ダウンタウン・チャールストン5Churchはカジュアルでありながら洗練された雰囲気の中で、ニュー・アメリカン・キュイジーヌを提供しています。最先端を行くデザインで、世界クラスの料理と非常に素晴らしいサービスにご期待ください。
Maya
メキシコ料理•ダウンタウン・チャールストンLocated in Charleston's lively Upper King Street District, Maya is an elevated Mexican eatery that celebrates Mexico's vibrant regional cuisines. The menu includes a selection of authentic dishes ranging from snacks and small plates, to tacos, shareable sides, and large format entrees. Maya's beverage program features mezcals, Mexican cervezas, and cocktails focused on fresh and seasonal flavors. The restaurant's décor is warm and welcoming, with natural furnishings and pops of color throughout. The space features La Terraza, an open-air patio with lush greenery and a full bar, which also serves as the setting for private dinners and events. Maya is open nightly for dinner, with happy hour available Monday through Thursday.
Jackrabbit Filly
中華料理•ノース チャールストンJackrabbit Filly proudly serves award-winning, heritage driven New Chinese American cuisine in the heart of Park Circle, North Charleston. Our ingredients support local farmers and fishermen. Our wines are all-natural and support women producers. And our cocktail list supports a good time. We can't wait to have you in!
Oak Steakhouse - Charleston
ステーキハウス•ダウンタウン・チャールストンOak Steakhouseは、24オンス(680g)のプライム骨付きリブアイまたはプライムニューヨークストリップなどプライム認定アンガスビーフの選りすぐりのジューシーな特製カットをはじめ、地元で捕れた旬の魚介類、ジャンボ・ランプ・クラブケーキ、オイスター・ロックフェラー、ハーフシェルのオイスターなどのシーフード料理、自家製パッパルデッレ(クラシックボロネーゼまたはマリナーラ)、グリルド・ダッチバレー・ビール・ポーターハウス、またはCABプライム・ニーマン牧場産ショートリブの煮込みなどの自家製料理とベジタリアン料理を提供しています。サウスカロライナ州チャールストン出身の料理長エレミヤ・ベーコンは、可能な限り地元の農家と漁師から食材を調達するファーム・トゥー・テーブルへをコンセプトとしています。特製カクテル、マティーニ、種類豊富なワインは、閑静なブロード地区南部に位置するレストランのユニークで歴史的な雰囲気を芸術的に引き立てています。
Brasserie la Banque
フランス料理•ダウンタウン・チャールストンBrasserie la Banque is a neighborhood French restaurant nestled in historic downtown Charleston, SC. Paying homage to traditional French cuisine in a lively and welcoming environment, Brasserie la Banque celebrates life's memorable moments from impromptu drinks to convivial gatherings and leisurely meals. Led by owner and industry veteran Steve Palmer of Indigo Road Hospitality Group, the restaurant is a culmination of Palmer's work and his passion for the classic French brasserie and its cuisine. The menu features a selection of traditional French dishes alongside more innovative fare. Aptly named for its previous role as a city bank, Brasserie la Banque is located within the iconic 1 Broad Street corner building that dates back to the 1700s.
O-Ku
日本料理•ダウンタウン・チャールストンO-Kuでは、珍しい食材と洗練された盛り付けに重点を置いた南部風の本格的なアジア料理が楽しめます。小皿から寿司に至るまで、料理には世界有数の優れた市場と各国(ノルウェー、スコットランド、ハワイ、ニュージーランドなど)の産地から仕入れた新鮮な魚、持続可能な方法で作られた地元食材を使用しています。 本格的な日本の味を取り入れたO-Kuのメニューは、店内のユニークなデザインを反映した内容で、モダンな和食の 主菜、旬のネタを使った伝統的な寿司、シェフの特製料理(鮭の味噌焼き、春巻き、豚バラ肉のスパイシーな照り焼きなど)で構成されています。ドリンクには、洗練された特製カクテル、上等な酒、発砲酒、赤ワイン、白ワイン、珍しいビールを用意しています。
The Kingstide
シーフード・海鮮料理•ダニエル島The Kingstide is Daniel Island's first and only waterfront restaurant. Boasting a pristine setting along the Wando River's meandering waterways, the beautifully appointed two-story space features an abundance of windows that maximize natural light and picturesque views. Envisioned and executed by renowned Charleston-based Cortney Bishop Design, The Kingstide's rustic yet refined interiors offer a nautical nod that goes beyond coastal expectations The menu offers a variety of seafood dishes thoughtfully presented in both raw and wood-fired preparations. Inspired by the beautifully simple flavors of the sea, The Kingstide partners with local and regional fisheries, farmers, and purveyors to showcase the Lowcountry's bounty through fresh, seasonally driven cuisine.
Tempest
アメリカ料理(コンテンポラリー)•ダウンタウン・チャールストンTempest has been named the country’s #1 new restaurant by readers of USA Today’s travel guide, 10Best. Located on historic Market Street next to sister location, Church and Union Charleston. Tempest features hyper-local, sustainable Coastal Modern-American food, with a seasonal menu curated by Chef Adam Hodgson and Bravo Top Chef Alum Chef Jamie Lynch.Tempest’s noteworthy raw and roast menu features both chilled and charcoal roasted options, with a variety of meats, fresh produce, and chef curated accompaniments that go beyond the sea, offering a taste for every palate.
Ma'am Saab
パキスタン料理•ダウンタウン・チャールストンNestled in the historic district of downtown Charleston, experience an elevated take on Pakistani cuisine by Chef Maryam Ghaznavi. Be prepared to embark on a journey into Pakistan- featuring a focused menu with dishes originating back to the mughal era. Expect crowd favorites like Butter Chicken, Biryanis, Bihari Kabab and more, along with extensive craft cocktail, mocktail and Delta 9 THC infused libations inspired by the flavors and spices from the subcontinent. With architectural details that pay homage to the history and culture of the subcontinent while looking into the future thanks to Artificial Intelligence based artistry, Ma’am Saab (which means “Boss Lady” in the Urdu language) is unique to any other restaurant in Charleston.