アトランタメトロのVisa Dining Collection加盟店をご覧ください
Bones
ステーキ•バックヘッドBonesは、ザガットのアメリカ全土のステーキハウスにおける食事とサービスの最高点を獲得しています。ザガット・サーベイでもアトランタの全ジャンルのレストランで1位となりました。Bonesが過去38年間アトランタのスタイリッシュの基準として認められてきたのも納得の最高の料理と絶賛のワインセラーを提供しています。
Bistro Niko
フランス料理•バックヘッドパリの雰囲気を感じられるBistro Nikoは、バックヘッドの中心部に位置するレストランです。モダンなフランス料理はシンプルかつ本格的で、手頃な価格のワインリスト、魅力的なカクテル、種類豊富なクラフトビールも提供しています。地元のレストランBistro Nikoは、高い天井、パリのアート作品、ピーチツリーを一望するパティオが特徴的です。
Hal's - Buckhead
ステーキ•バックヘッドトレンドよりもおいしさを重視するHal'sは、典型的な高級レストランではありませんが、料理のレベルは引けを取りません。白いテーブルクロスがかかり、花が飾られ、温かみのあるレンガを使った内装で、キャンドルライトが灯ります。
Yeppa & Co
イタリア料理•バックヘッドWelcome to YEPPA & Co.! Named for a verbal exclamation expressing joy and excitement. Created by the minds behind Storico Fresco and Forza Storico, our menu draws inspiration from the sun-kissed coastal city of Rimini in Italy's Emilia-Romagna region, nestled along the Adriatic Sea. Picture a culinary journey featuring cured meats and cheeses, grilled skewers, seafood dishes, focaccia pizza and panini, as well as hearty house-made pastas. Rev up the excitement in our F1-themed space, where Italian-inspired cocktails flow and the adrenaline of F1 races fills the air. Join us, and let's find YEPPA together!
Yebo Beach Haus
南アフリカ料理•バックヘッド沿岸風のコンセプトYebo Beach Hausは、レストランオーナーであるジャスティン・アンソニーのユニークなアメリカ料理のフュージョンを組み合わせた、その名を冠する南アフリカ料理を提供しています。ハンプトンズ・ミーツ・カリフォルニア・ビーチスタイル、シェアするのに完璧なシックなメニューのオプションに加えて、ケープタウンの影響を受けたデザインを提供し、バックヘッド中心部のエキゾチックな隠れ家となっています。
The Garden Room
アメリカ料理(コンテンポラリー)•バックヘッドWelcome to our Garden. A place to celebrate, unwind and step away from the noise of life. An unexpected escape from the routine. Experience an unforgettable chef-driven cuisine and indulge in innovative cocktails while surrounded by lush florals that warmly welcome you. The sense of community and euphoria will captivate one’s sense of belongingness. A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation. Kindly note, all guests in your party must arrive prior to being seated. Valet parking is available at St. Regis Atlanta. The cost is $15 after validation. Please validate your ticket at the host stand. *We are unable to validate self-parking.
Little Alley Steak - Buckhead
ステーキハウス•バックヘッドA top-notch charcuterie. A full decanting service with an impressive wine list. A bourbon collection you wouldn’t believe. The newest edition to Buckhead, Little Alley Steak, rivals the greatest of steakhouses including Peter Luger’s in New York or Bern’s in Tampa. Creators of top OTP hotspots, Hicham Azhari and Fikret Kovac are digging into the past to create a relaxed, late 1800′s-inspired space.
TWO urban licks
アメリカ料理•Poncey-HighlandTWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
Amore e Amore
イタリア料理•インマン パーク- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
South City Kitchen Midtown
アメリカ地方料理(南部)•ミッドタウンSouth City Kitchen Midtownは20年以上アトランタのお気に入りのレストランの一つで、洗練されたアレンジを加えた現代的な南部料理を提供しています。アトランタのエネルギーと南部の家の温かさが調和したレストランで、市内の有名なクレセント・アベニュー沿いの改装された歴史的なバンガローに位置しています。 オープンキッチンの様子や、市内最高のパティオでアトランタのスカイラインの景色を眺めながら、エビ&グリッツ、バターミルク・フライドチキン、シー・クラブスープ、フライドグリーントマト、バナナプディングなどの地元料理 を楽しめます。 ニューサウスの真の食事のスタイルを体験できます。レストランはバリアフリー対応ではありませんのでご注意ください。
Chops Lobster Bar - Atlanta
ステーキ•バックヘッドChops Lobster Barは、シーフードとステーキを愛する人の楽園です。モザイクスタイルのダイニングルームで、サバンナ・ランプ・クラブカクテルや有名なジャンボ・バッター・フライドロブスターテールのような特製料理を楽しめます。Chopsの居心地の良いバーでは、ディナー前のカクテルを楽しめ、種類豊富なワインも用意しています。適切な服装でご来店ください。
Ela
地中海料理•バージニア・ハイランドEla Mezze + Spirits is a culinary journey through the diverse tapestry of the Mediterranean, with a welcoming twist that beckons you to explore further. Situated in the vibrant neighborhood of VaHi, Ela takes patrons on a Grand Tour of flavors including charcoal-grilled meats, fresh seafood, spices, regional wines and curated cocktails influenced by travels from Morocco to Greece, Israel, Turkey and back. A testament to the region’s history of trade and cultural exchange, Ela’s offerings result in a sensory mosaic as vast and intricate as the sea itself and the lands surrounding it. At Ela everything is shareable, because to us, the best dishes spark the best stories, especially when surrounded by friends -- both old and new.
Atlas
アメリカ料理(コンテンポラリー)•バックヘッドAtlas Buckheadは地元農家から新鮮な素材を取り寄せ、ヨーロッパ風のアレンジを加えた選りすぐりのアメリカ季節料理を提供するレストランです。セント・レジス・アトランタに位置し、社長ジェイソン・バッブと料理長ギャリー・クラスカラ、シェフのクリストファ・グロスマンが比類ない食体験を南部の中心地で提供しています。 きめ細やかな配慮はメニューだけでなく、店内のデザインにも行き渡り、傑出した食事のひと時を演出します。エメラルドグリーンの塗 り壁にフロイト、シャガール、ベーコン、レジェなど20世紀の世界的芸術家の作品をあしらい、特にルイスの作品においては、ひとつひとつの作品を堪能できるよう特に注意して選択、配置しています。 ザガット誌から「期待度ナンバーワンレストラン」2015年度に選ばれています。
White Bull
ファーム・トゥ・テーブル•ディケーターThe White Bull is a farm-forward restaurant utilizing only GA grown products. Chef Pat Pascarella gives respect to his Italian culture by milling his own grain for both our house made bread and house made pasta. We feature local farms all over the menu, such as; cheeses, honey, meats, vegetables and fish.Ernest Hemingway once named a blank piece of paper "The White Bull." Welcome to our blank canvas.
Indaco - Atlanta
イタリア料理•Poncey-HighlandIndaco Atlanta on the BeltLine offers a blend of elevated and casual dining with a modern, Italian menu. Enjoy house-made pastas and wood-fired pizzas along with classic piatti, a fresh cocktail menu and an Italian-forward wine list.
The Alden
アメリカ料理•チャンブリーThe Alden is dedicated to bringing joy to our guests through a culinary celebration. Recently named a Michelin Recommended Restaurant, The Alden embodies its meaning, “friend to all,” by creating a warm, convivial atmosphere. Inspired by Chef Jared Hucks’ global culinary journey, our daily menu celebrates local, seasonal ingredients through shareable dishes designed to spark conversation and delight. For a more intimate experience, join us at the Chef’s Counter for a seven-course tasting menu, where you can witness the kitchen in action. Our thoughtfully curated wine list complements each dish. Chef Jared’s philosophy, “Love It Up,” is reflected in every meal. We look forward to welcoming you to The Alden for a memorable dining experience.
Marcel
ステーキハウス•ミッドタウン ・ ウエストFord Fryによる一流のステーキハウス&バーです。店名はMarcel Cerdanに因んだものです。彼は、ボクシング、戦争、結婚、Edith Piafとの不倫(飛行機が山に墜落するまで不倫を止めなかった)で有名なフランスのロマンチックな格闘家でした。Marcelは、かつて人々がその瞬間を生き、退屈なことは気にしなかった時代のように、価格に見合う最高のステーキをはじめ、愛の残る食事を提供しています。
Little Sparrow
アメリカ料理•ミッドタウン ・ ウエストHelmed by Executive Chef Bob Ryan, Little Sparrow is a neighborhood "continental" restaurant from Ford Fry. Inspired by Parisian bistros and Brooklyn’s favorite taverns, Little Sparrow picks up the mantle from its beloved predecessor, JCT Kitchen and Bar to serve the Westside in a new incarnation. Named in honor of superstar French chanteuse Edith Piaf (Fry’s Howell Mill Road steakhouse, Marcel, is named after Piaf’s lover, boxer Marcel Cerdan) the menu presents timeless Brasserie classics and simple, indulgent fare including an entire section dedicated to extraordinary "Frites." Dinner is framed by a top-flight cocktail program and a superbly curated wine list, as well as tableside service meant to make every guest feel pampered.
The Optimist
シーフード・海鮮料理•ミッドタウン ・ ウエストThe OptimistのThe OptimistとOyster Barは、「ハンプトンズと南部」が融合したレストランで、持続可能な水産物を昔ながらの方法で調理することに情熱を注いでいます。ジョージア州のヒッコリー材でローストした絶妙な焼き具合の肉類、魚介類、甲殻類の料理をお楽しみください。メニューでは、本格的なシーフードガンボの「ポットラック」ガーリックブレッド添え、メイン州のロブスターサンドイッチ、ガルフ・グルーパー(ハタ科の魚)とスモーキーな春のヴィ ダリアオニオン、東西の海岸で獲れた新鮮な牡蠣を提供しています。歴史あるハムの熟成小屋が、海岸のサーフ文化をテーマに改装され、居心地の良い素晴らしいレストランに生まれ変わったというのは、ちょっと皮肉な話です。 ところで、魚介類が苦手という方もご心配なく。店内では肉料理も用意しています!シェフのFord Fryより。
Blue Ridge Grill
アメリカ料理•バックヘッドBlue Ridge Grillは山小屋を利用したアメリカングリルのレストランです。新鮮なシーフードや高級ヒッコリー焼きステーキ、地元の新鮮 な食材、受賞歴のあるワインセラーを提供しています。
Canoe
アメリカ料理•バイニングスCanoeはバックヘッドとビニングスの境のチャタフーチー川沿い、アトランタの歴史的なビニングスエリアに位置しています。Canoeの歴史ある美しい川沿いのロケーションは、結婚式、レセプション、プライベートなお祝いに最適なスポットです。そのオリジナル料理と独特のデザインはボナペティ誌、フード&ワイン誌、グルメ誌、ザ・ワインスペクテイター誌、ニューヨーク・タイムズ紙で紹介されています。Canoeは、名門モー ビル4スターアワードの受賞歴があるほか、ジェームズ・ビアード財団の「国内ベストニューレストラン」のひとつにも選ばれました。
The Select
アメリカ料理(コンテンポラリー)•サンディ スプリングスThe Select Restaurant + Bar is inspired by Le Select in Paris and features a menu consisted of contemporary continental cuisine with a French influence. The comfortable 1920s architecture features spacious ceilings designed so you enjoy casual conversation at your table. We strive to be a 5-star experience. Please see our dinner menu at TheSelectAtl.comOUTDOOR PREFERENCE AVAILABLE ON REQUESTOur roaring 20s bar features inventive cocktails and carefully chosen wines, open until 12 Friday and Saturday, and Monday for Industry Night.We are located next to Sandy Springs Performing Arts Center and Sandy Springs City Hall. The underground parking deck has 2-hours free parking and our hostess will validate your ticket for up to 4 hours. The Select pays homage to Paris’ famed Le Select brasserie — the notable all-day gathering spot for artists and literary giants of the 1920's.
Ray's on the River
ステーキ•サンディ スプリングスチャタフーチー川沿いに位置し、穏やかな景色を望むRay’sは、毎日空輸される新鮮なシーフード、プライムカットステーキ、地域で採れた野菜などのクラシックな料理が揃うメニューを楽しめます。アトランタのダイニング施設として、Ray'sではライブエンターテイメント、手作りの創作カクテルメニュー、ワインスペクテイター優秀賞を受賞したワインリストを提供しています。Ray'sでは、常にゲストの期待を上回るよう努めています。
Forza Storico
イタリア料理•ミッドタウン ・ ウエストForza Storico is a traditional Italian restaurant focused on typical Roman dishes such as Amatriciana and Cacio e Pepe and may more. Our Italian wine list is comprised of 25 labels, 24 of which by the glass and all chilled to perfection. Half of the restaurant is a central bar with additional high top seating available first come first served. Our extensive beverage program includes 12 cocktails and 4 Italian beers. Just like our sister restaurant Storico Fresco in Buckhead, we believe in great food, simple service, and giving our patrons a fun experience...When in Rome!!
Cooks & Soldiers
バスク料理•ミッドタウン ・ ウエスト高級アパートメント施設のエラン・ウェストサイド1階に位置するCooks & Soldiersは、バスク地方沿岸部独特の調理法、根強い美食文化、そして世界水準のレストランを意識したサービスを提供しています。伝統的な「ピンチョス」、トーストに乗ったタパス風のおつまみ、シェアできる大皿料理の「ラシオネス」、魚肉と野菜を薪火焼きにした「アサドール」、素朴で塩味の効いた料理と対象的なユニークで現代的なデザートセレクションの「ポストレス」など特製メニューを楽しめます。
Osteria Mattone
イタリア料理•ロズウェルOsteria MattoneはトラットリアのよりフォーマルなダイニングにOsteriaのカジュアルな精神が調和したご近所レストランで、ローマ料理に重点を置いたイタリアの郷土料理をお楽しみいただけます。 ディナーは火曜~日曜の17:00から、ランチは11:30から営業しています。予約も受け付けていますが、一部のテーブルはウォークインのゲストに「先着順」で提供しています。 ご来店を心よりお待ちしています!
O-Ku - Atlanta
日本料理•ミッドタウン ・ ウエスト姉妹店O-Ku in Charlestonのテイストを取り入れたO-Ku Atlantaは、伝統的な日本の寿司と和食を斬新な形で提供しています。ミッドタウンのレストランで、珍しいユニークな料理、伝統的な刺身、特製巻き寿司を楽しめます。東京とハワイの最高の魚市場から仕入れたシーフード、地元の季節の食材を使用しています。